Scroll Top

Marshawn Lynch sittenkin sakkouhan alla

beastmode_cap

beastmode_cap
Seattle Seahawksin Marshawn Lynch tunnetusti ei pidä haastatteluista. Tiistaina Super Bowlin mediapäivänä Lynch nousi haastattelukorokkeelle, vain sanoakseen 29 kertaa ”You know why I’m here, so I won’t get fined”, eli -Tiedätte miksi olen täällä, vain siksi ettei minua sakoteta.

Nyt kuitenkin NFL on sitä mieltä et Lynchin lippalakki, jossa on miehen oman trademarkin Beast Moden logo, on sääntöjen vastainen. Säännöissä sanotaan, että liigan ja sponsorien kanssa kilpailevien brändien pukeminen päälle peleissä tai pelinjälkeisissä haastatteluissa on kielletty ja nyt mietitään, lasketaanko Super Bowl mediapäivä näihin kahteen.

NFL antoi 2007 Chicago Bearsin Brian Urlacherille $100 000 sakot Vitaminwater-lippiksestä kyseisen vuoden Super Bowlissa. NFL:llä ja Pepsillä on virallinen sopimus ja Gatorade kuuluu Pepsin brändin alle.

Asiaa ei helpota, että Lynch omassa verkkokaupassaan myi $33 hintaan kyseistä lippistä mainoslauseella ”Hattu, jota Marshawn piti 2015 Super Bowlin mediapäivänä”. Kyseinen hattu myi loppuun ja lisää on tilattu. Lynch omistaa neljä trademarkia Beast Mode-termille ja tällä hetkellä vielä kolme hakemusta on vetämässä.

Ero Lynchin ja Urlacherin tapauksessa toki on se, ettei Beast Mode-brändi suoraan kilpaile liigan sponsorin brändin kanssa. Hatun valmistaja on New Era ja kyseinen yhtiö on NFL:n virallisten lippalakkien valmistaja.
Lynchille sakot eivät ole uusi asia, sillä viimeksi marraskuussa hän sai $50 000 sakot, koska ei osallistunut pelin jälkeiseen pressitilaisuuteen. Joulukuussa hän sai $11 500 sakot, kun hän nappasi itseään haaruksista kiinni touchdownin jälkeen Arizona Cardinalsia vastaan käydyssä pelissä. Lynch toisti tempauksen ottelussa Green Bayta vastaan NFC:n mestaruudesta ja sai uudestaan sakot, tällä kertaa $20 000.

Amerikkalainen vedonlyöntisivusto tarjosi yhdeksän kerrointa, saako Lynch sakot mediapäivänä, mutta laski kerrointa huomattavasti, kun huhut Lynchin sakoista lähtivät liikkeelle.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.