Scroll Top

Eurooppa-liiga – Manchester United saa vieraita Turkista

Gamblers Eurooppa-liiga

Jalkapallo Eurooppa-liigassa pelataan tänään täysi kierros ja panokset kovenevat mitä pidemmälle lohkovaihe etenee. Tässä ennakossa pureudutaan A -lohkon kamppailuun, jossa Manchester United isännöi turkkilaista Fenerbahcea.

Ennakkoasetelmat

Manchester Unitedin peli on ollut alkukaudesta vähän hakemista niin Valioliigassa kuin europeleissäkin. Maanantaina joukkue pelasi nolla-nolla tasapelin Liverpoolin vieraana. Joukkue sai olla tyytyväinen tasapeli pisteeseen niin alakynnessä joukkue oli Liverpoolin paineen alla.

Eurooppa-liigaan joukkue lähti yhtenä suosikeista, mutta alku on ollut silti tahmeaa. Avausottelussa joukkue hävisi hollantilaiselle Feyenoordilla yksi-nolla ja toisessa ottelussa joukkue pystyi vain vaivoin voittamaan ukrainalaisen Zoryan.

Joukkueen materiaali on kuitenkin sitä luokkaa, että tämän tasoisia vastustajia vastaan ei kertakaikkiaan ole varaa epäonnistua. Joukkueen tähtipelaajilta odotetaan isompaa panosta kentällä ja erityisesti Paul Pogban pitää parantaa tekemistään. Mielenkiintoista nähdä antaako Jose Mourinho muutamille pelaajille huilivuoron torstain ottelussa. Varaa aliarvioimiseen ei kuitenkaan ole, niin kovan luokan joukkue on torstai illan ottelussa vastassa

Embed from Getty Images

Fenerbahce lähtee otteluun hyvästä tilanteesta, sillä joukkue ei ole hävinnyt kuuteen viime otteluun. Eurooppa-liigan joukkue aloitti tasapelillä Zorya vastaan, mutta edellisessä ottelussa joukkue onnistui kaatamaan Feyenoordin kotonaan yksi-nolla lukemin. Joukkue lähteekin torstai-iltaan A-lohkon piikki paikalta, joten tasapeli piste Manun vieraana olisi todella kova juttu jatkopaikan kannalta.

Turkkilaisten joukkueessa pelaa muutamia mielenkiintoisia nimiä futiksen seuraajille. Erityisen mielenkiintoista on seurata entisen Manu pelaajan Robin van Persien paluuta entiselle koti stadionille. Kärjestä löytyy van Persien lisäksi West Hamissa pelannut nigerialainen Emmanuel Emenike.

Embed from Getty Images

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.