Scroll Top

Jalkapallon MM-karsinnoissa mielenkiintoinen v-loppu edessä

image

Jalkapallon MM-karsinnoissa on edessä mielenkiintoinen v-loppu. Tässä ennakossa nostamme  Suomi vs Kroatia ottelun lisäksi esiin muiden karsintalohkojen mielenkiintoisimmat ottelut.

Lauantain herkkupaloina Puola-Tanska ja Saksa Tshekki

Lauantaina pelataan jalkapallon MM-karsinnoissa monta mielenkiintoista ottelua. E-lohkossa kohtaavat Puola ja Tanska. Puola aloitti karsinnat yskien ja  joukkue joutui tyytymään 2-2 tasapeliin Kazakstania vastaan, joten joukkueella riittää varmasti nälkää illan ottelussa. Tanska puolestaan aloitti karsinnat nihkeällä 1-0 voitolla Armeniasta. Voitolla Tanska tekisi eron takana tulevaan Puolaan jo viiteen pisteeseen.

C -lohkossa hallitseva maailmanmestari Saksa saa vastaansa Tshekin. Saksa aloitti karsinnat vakuuttavalla 3-0 voitolla Norjasta, kun taas Tshekki pelasi maalittoman nolla nolla tasapelin Pohjois-Irlantia vastaan. Tässä ottelussa muu kuin Saksan voitto oli jättimäinen yllätys.

Valmentaja sotkuja selvittänyt Englanti kohtaa F -lohkossa Maltan. Maltalla tuskin on tässä ottelussa mitään sanomista  ja muu kuin suurinumeroinen voitto Englannille olisi yllätys.

Embed from Getty Images

Suomi haastaa Kroatian ja Itävalta matkustaa Serbian vieraaksi

Huuhkajat pelasi hyvän ottelun Islannin vieraana vaikka tappio olikin lopputuloksena. Varsinkin hyökkäyssuuntaan Suomi oli ajoittain varsin hyvä ja pystyi vähistä paikoistaan tekemään kaksi maalia. Kroatia saapuu kylmään pohjolaan hieman siipirikkoisena. Joukkueen vahvuudesta puuttuu avainpelaajat Luca Modric ja Ivan Rakitic. Edellisessä ottelussa kaksikon puuttuminen ei näkynyt mitenkään, vaan Kroatia haki Kosovon vieraana tyylikkään 6-0 voiton.

D -lohkossa on mielenkiintoinen tilanne kahden pelatun kierroksen jälkeen. Neljä joukkuetta on neljässä pisteessä ja kuka vaan tuosta nelikosta voi lopulta ottaa kisapaikan itselleen. Lohkon jännittävin ottelu pelataan sunnuntaina Serbian ja Itävallan välillä. Kotijoukkue Serbia haki torstaina arvokkaan 3-0 voiton Moldovan vieraana, kun taas Itävalta joutui tyytymään 2-2 tasapeliin Walesia vastaan.

Embed from Getty Images

A -lohkossa kaksi suurta kohtaa, kun Hollanti isännöi Ranskaa

Maanantaina on A-lohkossa isot panokset, kun Hollanti isännöi Ranskaa. Joukkueet olivat tulessa perjantaina ja molemmat ottivat vakuuttavat 4-1 kotivoitot. Hollannin voitossa tahtipuikkoa heilutti 24 -vuotias Quincy Promes, joka osui kahdesti Valko-Venäjän verkkoon.

Lohkossa pelataan myös toinen mielenkiintoinen ottelu, kun Ruotsi isännöi Bulgariaa. Länsinaapurimme joutui kovaan karsintalohkoon, mutta se koittaa tosissaan lyödä kiilaa Hollannin ja Ranskan väliin. Tosin perjantaina Ruotsi joutui tiukoille Luxemburgin vieraana ja joukkue pystyi ottamaan vaivoin 1-0 vierasvoiton.

Embed from Getty Images

 

 

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.