Bayern Munchen ja Real Madrid voittoon Mestarien Liigassa

UCL-mestarien-liiga

Mestarien Liigassa pelattiin keskiviikko-iltana kaksi neljännesvälierien ensimmäistä osaottelua Bayern Munchen-Arsenal ja Real Madrid-Napoli.

Munchenissa kotijoukkue Bayern otti Arsenalista murskavoiton luvuin 5-1. Vielä ensimmäisen puoliajan jälkeen tilanne oli tasan 1-1, mutta toisen puoliajan alussa Bayern iski nopeasti kolme maalia Lewandowskin ja kaksi kertaa Thiagon maaleilla. Vielä viimeisillä minuuteilla kentälle tullut Thomas Muller niittasi loppulukemat, joka käytännössä ratkaisi parin jatkoonmenijän.

Illan toisessakin ottelussa voitto meni kotijoukkueelle, kun Real Madrid kaatoi Napolin luvuin 3-1. Vaikka Napoli pääsi alussa hieman yllättäen johtoon, niin Real ei siitä hätkähtynyt vaan nousi nopeasti tasoihin Benzeman puskulla. Myös Real ratkaisi voiton toisen puoliajan alussa. Ensin Toni Kroos vei joukkueen 2-1 Cristiano Ronaldon alustuksesta ja illan hienoimman maalin tehnyt Casemiro teki loppulukemat viisi minuuttia myöhemmin.

Näiden otteluparien toiset osaottelut pelataan maaliskuussa. Ensi viikolla pelataan vielä kahdeksan neljännesvälierän ensimmäistä osaottelua.

Illan otteluiden tulokset

Bayern Munchen – Arsenal  5-1 (1-1)

11 min 1-0 Robben

30 min 1-1 Alexis Sanchez

53 min 2-1 Lewandowski

56 min 3-1 Thiago Alcantara

63 min 4-1 Thiago Alcantara

88 min 5-1 Muller

Real Madrid – Napoli  3-1 (1-1)

8 min 0-1 Insigne

18 min 1-1 Benzema

49 min 2-1 Kroos

54 min 3-1 Casemiro