Scroll Top

Viikon tupla tai kuitti

Gamblers tuplaus

Lyödäänpäs taas viikon tupla käyntiin! Viimeviikkoinen ei jaksanut lähellekkään loppua, joten parannusta odotetaan. Keskittyminen suuntautuu NHL:ään tällä kertaa täysin, ehkä lukuunottamatta tulevaa El Clasicoa.

Mikäli askarruttaa kuinka homma etenee/toimii, klikkaa auki tästä Ohjeet.

Gee antaa lappujen lisäksi aina yhdelle lapulle joka päivä perustelliset vihjeet.

Kaikki kohteet pelataan ComeOnilla, jonne saat tilin TÄSTÄ!

Winnipeg Jets:n kausi lähti hyvin käyntiin, mutta nyt takana on tappioiden putki ja tänään vastaan asettuu St.Louis Blues, joka on kova pala purtavaksi tappioiden kukkuraksi. Winnipegin verkkovahti Michael Hutchinsonin viimeiset kolme häviötä ja yli neljä päästettyä maalia otteluun ovat karuja tilastoja Winnipegin viimeisimmistä peleistä. Blues kärsii loukkaantumisista ja sivussa on kosolti jengiä, näistä mielenkiintoisimmat Jaden Schwartz ja Paul Stastny. Vladimir Tarasenkon paluu on onneksi helpottanut paljon joukkuetta.

Arizona Coyotes on näytellyt positiivisesti viime aikoina, kun taas New York Islandersin tasapaksu suorittaminen on tuonut voittoja ja häviöitä tasaisella tahdilla. Islanders on jokaisella osa-alueella edellä Arizonaa, vaikkakin Arizona on päässyt yllättämään vastustajansa kerta toisensa jälkeen. Islanders ei voi suorituksiensa perusteella lähteä takki auki otteluun, jonka moni on tehnyt viime kausien sutta vastaan. Arizonan vahvistunut hyökkäys on tuonut yllätysedun heille moneen otteluun ja ensimmäisen erän jälkeen on eroa otettu jopa kolmen maalin verran. Vaikka Arizona pystyisi rantautumaan jatkoajalle, on Islanders tällä saraa kokeneempi ja ehdottomasti vahvempi.

 

PÄIVÄ 1.

Lappu 1 (Tupla)

1tuplaus

TULOS: Voitto

 

Lappu 2 (Single)

2tuplaus

TULOS: Voitto

 

Lappu 3 (Single)

HUOM. Tampa Bay Lightningilla todella merkittävät poissaolot loukkantumisien vuoksi. Barkov taas on Floridan kokoonpanossa vihdoin.

3tuplaus

TULOS: Voitto

Lappu 4 (Single)

4tuplaus

TULOS: Hävitty

Kaikki kertoimet @ Comeon


 

PÄIVÄ 2.

Ensimmäinen päivä meni lähes täysin putkeen. Neljästä lapusta kolme pääsi jatkoon ja tänään lätkäistään uudet jokaiselle läpimenneelle lapulle ja katsotaan saadaanko yhtä hyvä tulos huomiselle. 

Kaksi tilastollisesti epävarmaa joukkuetta Nashville Predators ja Anaheim Ducks kohtaavaat tänään Nashvillessa. Molemmilla on alla vaihtelevaa menestystä viime otteluiden saralla, mutta kotona Nashville on ollut huomattavasti vahvempi kuin Anaheim vieraissa.Anaheimilla on myös eilinen peli pohkeissa, vaikkakin saivat selvän voiton Carolinasta.  Nashville on 9:stä kotiottelustaan voittanut viisi, pelannut kolme kertaa jatkoajalla voittaen vain kerran ja hävinnyt vain yhden pelin varsinaisella peliajalla. Anaheim puolestaan on kahdeksasta vieraspelistään voittanut vain kaksi, kokenut yhden jatkoaikatappion ja hävinnyt suorana viisi.

Anaheim on hieman parantanut peliään alkukauden ongelmien ja loukkaantumisten jälkeen, mutta suurin kysymysmerkki on maalivahdit. Frederik Andersen on ailahdellut isosti. Edmontonia vastaan pelattaessa Anaheim piti kiekkoa jatkuvasti Edmontonin alueella ja teki vielä hyvällä prosentilla maalejakin, mutta jokainen vastahyökkäys oli lähes varma maali Edmontonille. Peli oli vain yksi muiden joukossa, mutta Andersen ei ole kyennyt näyttämään positiivisia merkkejä toistaiseksi asian parannukseksi. Eikä asiaa helpota kun joukkueen toinenkaan maalivahti ei pelaa huipputasolla missään tapauksessa. Kotijoukkueen maalivahti Pekka Rinne on liigan parhaita vähättelemättä, joten maalivahtien tärkeys tässä ottelussa on vähintäänkin merkittävän suuri.

Anaheim ei ole kyennyt kaikissa vieraspeleissään tekemään kuin 10 maalia, joka varmasti pysyy tilastollisesti samalla marginaalilla, kun vastassa on huippupakisto ja päätepysäkkinä Rinne. Anaheim kärsii edelleen osittain sairaslistalaisista, kun taas Nashvillen sairaspedillä ei ole pölypallojen lisäksi muuta liikettä.

 

Lappu 1 (Tupla)

7tuplaus

 

Lappu 2 (Single)

5tuplaus

 

Lappu 3 (Single)

6tuplaus

Kaikki kertoimet @ Comeon


 

PÄIVÄ 3.

Toisen päivän jälkeen ei voisi enempää vaatia. Kaikki osui kohdilleen ja veneellinen saalista saatiin rantaan asti. Eli kaikki kolme lappua jatkavat edelleen. Sitten hieman haastavamman kierroksen pariin.

Edmonton Oilers saa kotikentällään vieraaksi Chicago Blackhawksin. Edmontonin odotukset olivat paljon korkeammalla kauden alussa, kun mitä ne ovat nyt tiedostaen, että Connor McDavid ei pelaa vielä pitkään aikaan. Chicagon alisuorittaminen tuskin latistaa ketään, koska tiedossa on että joukkue nousee tuolta vähintäänkin playoffien toiselle kierrokselle joka tapauksessa.

Chicagolla Duncan Keith on saatu takaisin kokoonpanoon ja se helpottaa kaikkien taakkaa. Myös ylivoima on entistäkin tulivoimaisempi tämän myötä. Chicago on tällä hetkellä kuitenkin sarjataulukossa konferenssinsa heikoiten menestynyt vierasjoukkue. 7:stä ottelusta se on kyennyt kaivamaan vain yhden voiton, yhden jatkoaikavoiton ja viisi varsinaisen peliajan häviötä. Tämä on surkea saldo ainakin tästä joukkueesta puhuttaessa, vaikkakin tuokin tilasto varmasti kauden mittaan korjaantuu. Tässä täytyy myös huomioida, että Chicago on pelannut muutaman ottelun vähemmän vieraissa kuin kotitilastojen kärkijoukkueet, mutta siltitkin vähintäänkin todella huonosti. Chicago on vastaavasti silti paras kotijoukkue, muutaman otteluun enemmän pelanneena kuin useimmat.

Edmonton puolestaan on heikoimpia niin kotona kuin vieraissakin. Kotipeleissä kolme suoraa voittoa ja viisi varsinaisen peliajan häviötä kertovat samaa vanhaa tarinaa edellisiltä kausilta. Edmonton kykenee tekemään hyvällä prosentilla maaleja, mutta yleensä silloin myös vastustaja tekee vähintäänkin samalla prosentilla. Edmontonin ylivoima ei tunnu toimivan, alivoimasta puhumattakaan. Maalivahtiosastolla on isoja onglemia ja häviäminen on jo tabu.

Edmonton on pelannut yli varsinaisen peliajan vain kaksi kertaa kauden aikana ja tämä viittaa siihen, että kun joukkue tuntee ettei homma toimi, alkaa omassa päässä soimaan entistä enemmän. Itseluottamus ja johtajuus kentällä tuntuu puuttuvan vaikeissa tilanteissa. Chicago taas on tällä saralla parhaimpia joukkueita pelaamaan paineen alla ja altavastaajan asemassa.

 

Lappu 1 (Tupla)

8tuplaus

 

Lappu 2 (Single)

9tuplaus

 

Lappu 3 (Single)

10tuplaus

Kaikki kertoimet @ Comeon


 

PÄIVÄ 4.

Vaikea kierros takana ja silti kaksi lappua jaksoi tulla loppuun asti. Yksi lappu valitettavasti kaatui, kun Winnipegin peli meni jäähyboxissa istumiseen molemmilla joukkueilla, eikä maaleja saatu aikaan tarpeeksi. Yhdestä jäi kiinni. Noh, silti 2 lappua elossa ja niillä mennään tänään!

Florida Panthers kohtaa kotona tänään vaisun Anaheim Ducksin. Anaheim ei missään tapauksessa pelaa toivotulla tai lopullisella tasollaan, mutta suunnanmuutokseen tarvittaisiin muutama onnistuminen. Vieraskentillä Anaheim kyykkää syvällä pohjalla. Anaheim on kyennyt 9:stä vieraspelistään voittamaan ainoastaan kaksi, kun lopuista peleistä saldona on yksi jatkoaikahäviö ja kuusi varsinaisen peliajan häviötä. Florida puolestaan ollut vakuuttava kotonaan keräten 9:stä ottelusta viisi varsinaisen peliajan voittoa, yhden jatkoaikahäviön ja kolme suoraa häviötä.

Alexander Barkov palasi kokoonpanoon viimeisimmässä Floridan pelissä ja syötöt Jagr:n lapaan voivat taas alkaa. Kaksikko on tärkeä osa muutenkin laadukasta kokoonpanoa, jossa ei voi kieltää olevan potentiaalia ehkä jo tänä vuonna päästä playoffeihin.

Floridan pelityyli ja hyvä maalivahtipelaaminen antaa mahdollisuuden voittaa vähämaaliset ottelut viimeistään jatkoajalla. Robert Luongo on ollut vakuuttaava, vaikkakin joukkue on kärsinyt paljon tappioista ja Luongoa peluutetaan todella paljon. Luongo keräsi viime pelissään saldoksi nollapelin ja torjui 39 laukausta Tampa Bay Lightningia vastaan.  Joukkue saa tästä paljon kaipaamaansa itseluottamusta peliinsä, vaikkakin Florida ei kyennyt tekemään itsekään kuin yhden maalin edellämainitussa ottelussa.

Frederik Andersen on taas ollut kuin toisesta maailmasta. Joukkueen vaisut suoritukset vaikuttavat varmasti omassakin päässä, kun kiekko ei tahdo tarttua suojuksiin. Andersen ei ole kauden aikana saanut yhtäkään voittoa ja kiekot menevät luvattoman helposti maaliin, eikä hänen selän takana ole luotettavaa tukea.

Lappu 1 (Tupla)

11tuplaus

 

Lappu 2 (Tupla)

12tuplaus

Kaikki kertoimet @ Comeon


 

 

Comeon-GIF

 

 

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.