Scroll Top

Pikkusuolaista NHL-kierrokselle

Buffalon sairaslista on pitempi kuin ilmaisia ämpäreitä odottavien jono. Detroit on viimeksi hävinnyt Buffalolle kotonaan 2010. Detroit ei ole saanut varsinaisella peliajalla ratkaisuja viime aikoina, mutta tahtia täytyy hurjasti parantaa, jotta playoffpaikasta ei tulisi hätää. Jokainen piste on Detroitille tavallista tärkeämpi tällä hetkellä ja Pavel Datsuyk alkaa löytämään tavallisen vireensä kokoonpanoon palaamisen jälkeen. Buffalon Linus Ullmark hävinnyt kaikki neljä viimeisintä otteluaan ja vedettiin viime pelissä pois päästettyään 8:sta laukauksesta 3 maalia.

Detroit Red Wings – Buffalo Sabres

NHL

02.30

Detroit Red Wings 1.90 @ Unibet

 

Carey Price ei kauaa ehtinyt kentällä olemaan montaa peliä, kun vanha vaiva palasi ja Price on taas sairaslistalla vähintään kuusi viikkoa, joka asettaa Montrealille isot paineet. Korvaava maalivahti Mike Condon pelasi alkukauden pelit loistavasti, mutta sitten alkoi laskukausi ja kokemattomuus näkyä ja päästettyjen maalien keskiarvo nousi yli kolmeen ja tappioita kuudesta pelistä kertyi peräti neljä. Columbuksen hyökkäyskalusto antaa varmasti painetta hieman haparoivalle Condonille. Montreal on liekkien hiipumisesta huolimatta edelleen yli 3.5 maalin tahdissa/ per ottelu.

Montreal Canadiens – Columbus Blue Jackets

NHL

02.30

Yli 5.5 maalia 2.10 @ Unibet

 

Philadelphia Flyers kävi varastamassa pisteet New York Rangersilta, joka on todella kova suoritus Philadelphian edeltävien kauden suorituksien valossa. Craig Anderson Ottawan tolppien välissä on ohitettavissa melko helposti, vaikka Anderson on hieman peliään parantanutkin. Flyers ei ole onnistunut maalinteossa koko kauden aikana edes kohtalaisesti, mutta nyt pieni kipinä alkaa taas näkyä. Molemmilla on reilusti loukkaantuneita pelaajia, mutta maalinteko potentiaalia löytyy molemmilta hurjasti, joten ketsuppipullo saattaa aueta tänään lopullisesti Flyersillakin.

Ottawa Senators – Philadelphia Flyers

NHL

02.30

Yli 5.5 maalia 2.12 @ Unibet

 

Vancouver Canucks pelasi eilen Anaheim Ducksia vastaan saamatta aikaan yhtäkään maalia 60 minuutin aikana. Levännyt Los Angeles Kings asettuu kotijoukkueena Vancouver Canuckseja vastaan. Kings on voittanut neljä viidestä kotipelistään, kun taas Vancouver vastaavasti hävinnyt neljä viidestä.  Vancouverin maalilla on Jacob Markstrom, joka ei ole pelannut mainittavan hyvin vähäisissä peleissään. Makstrom on päästänyt kolmessa pelaamassaan pelissä keskiarvolta 3.12 maalia/per ottelu ja hävinnyt näistä kaksi.

Los Angeles Kings – Vancouver Canucks

NHL

05.30

Los Angeles Kings 1.85 @ Unibet

 

 

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.