Scroll Top

Viikon tuplausprojekti

Gamblers tuplaus

Vuorossa olisi viikon mittainen tuplausprojekti, joka alkaa tänään. Kaikki kynnelle kykenevät mukaan kokeilemaan! Ideana simppeli;

 

 1. Valitse kokonaispanostuksesi.
 2. Jaa kokonaispanostuksesi sille määrälle vetoja, joilla lähdet tuplausta pelaamaan. (Valitse panoksesi omantunnon mukaan, tärkeintä on vain jakaa se jokaiselle vedolle tasaisesti)
 3. Jokaiselle lapulle valitaan kohde/kohteet siten, että yhteiskerroin on vähintään kaksi(2.0), tämä varmistaa jokaisen voittavan vedon/lapun kaksinkertaistumisen. (Voit pelata Single-kohteita, tai mahdollisesti yhdistelmä-vetoja.) Tietenkin kerroin saa olla suurempi, mutta tällöin riskin määrä kasvaa lapun kaatumiseen.
 4. Tarkoituksena, kun yksi lapuistasi saavuttaa voiton, joka on yhtä suuri/ suurempi kuin alussa valitsemasi kokonaispanostus, rahat otetaan tältä lapulta kotiin ja varmistetaan oman panostuksesi takaisinsaaminen. (Tämä edellyttää, että vähintään yksi kaikista lapuistasi pääsee tähän pisteeseen asti, joten riskitöntä tämä ei tietenkään ole.)
 5. Mikäli jokin lapuistasi on vielä hengissä senkin jälkeen, kun olet kotiuttanut oman alkuperäispanostuksesi, olisi tarkoitus jatkaa niillä loppuun asti. (Tietenkin jos laput selviävät viimeisiin päiviin asti pitkin viikon kestävää projektia, ja alkaa jännittää liikaa, voit kotiuttaa voitot aikasemminkin.)
 6. Mikäli yksikin lapuistasi selviää seitsemännestäkin päivästä, olet rikastunut roimasti alkuperäiseen panostukseen nähden.

Esimerkkitapaus; (Nämä eivät ole realistiset kohteet tai ajankohtaiset kertoimet)

 1. Geen ensimmäisen päivän kohteet ja kolme lappua ovat single-kohteita ja neljäs lappu tuplayhdistelmä-kohde.
 2. Gee jakaa panostuksensa neljälle eri lapulle, jolloin jokaisella lapulla panostus on 5 euroa.
 3. Kokonaispanostus 20 euroa.
 4. Lappu 1; Dallas Stars, kerroin 2.0.
 5. Lappu 2; Washington Capitals, kerroin 2.2.
 6. Lappu 3; Edmonton Oilers, kerroin 2.0.
 7. Lappu 4; FC Barcelona&Tappara, yhteiskerroin 2.80

Samalla metodilla jatketaan joka päivä uusilla kohteilla, kunnes yksi 4:stä lapusta on voittanut vähintään aloituspanostuksen määrän, eli 20 euroa. Tämän jälkeen jatketaan mahdollisesti jäljellä olevilla lapuilla eteenpäin aina itselle haluttuun pisteeseen asti. Kuitenkin enintään 7 päivää.

Huom. Mitä useammalle lapulle panostuksesi jaat, sitä suurempi mahdollisuus on saada joku lapuista jatkoon, mutta saadaksesi alkuperäisen panostuksesi takaisin kestää kauemmin. Eli 10:llä lapulla voit saada ylläolevan panostuksen takaisin vasta neljännen päivän jälkeen, kun taas neljällä lapulla pelattaessa toisen päivän jälkeen. (Olettaen, että kerroin olisi tasan 2.0 jokaisella lapulla)


 

Sitten aloitetaan…

Gee valitsi kohteensa tänään NHL:n maailmasta ja jakoi tämän kolmelle eri lapulle. Rohkeasti mukaan kokeilemaan!

Päivä 1.

Kaksi single-kohdetta, molemmat omalla lapullaan:

Sekä yhden tuplayhdistelmä-kohteen:


Päivä 2.

Edellinen yö oli erittäin onnistunut, lukuunottamatta Chicagon täydellistä sulamista 5-2 tilanteesta jatkoaikahäviöön. Sitten nokka kohti uutta yötä ja seikkailuja.

 

Minnesotan vahvat kotiesitykset saavat luvan jatkua tänäänkin.

 

Vähän rohkeampi yritys. HUOM! Laittakaa lapussa kaksi olevat kohteet myös sinkkuina, emme tavoittele 4.00 kertoimia. Ajatuskatkos, pahoitelut!

Päivä 3.

Kolmanteen päivään pääsimme Suomen voittaessa Venäjän! Omat jokainen on saanut jo takaisin kutakuinkin, mutta nyt jatketaan. Päivän kolme kohde on ensi yölle ja se tulee tässä.

image

Related Posts

Comments (1)

[…] Mikäli askarruttaa kuinka homma etenee/toimii, klikkaa auki tästä Ohjeet. […]

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.