Scroll Top

NHL: Philadelphia – Arizona

NHL:n tähdistöviikonloppu on takanapäin ja matka kohti pudotuspelejä jatkuu 11 ottelun kierroksella. Joukkueet ovat tuoreella jalalla liikkeellä, joten vauhtia ei otteluista pitäisi puuttua. Gee otti tarkasteluun Philadelphia Flyersin ja Arizona Coyotesin välisen ottelun.

Philadelphia Flyers – Arizona Coyotes
Kello 02:00

Over 5.5 @ 1.86 Unibet

Philadelphia Flyers isännöi tulevan yön kierroksella neljän huonoimman joukkoon valahtanutta Arizona Coyotesia. Tätä voidaan pitää jopa taisteluna viimeisestä sijasta, sillä viimeiseksi jääneellä joukkueella on parhaat mahdollisuudet saada ensimmäinen varausvuoro. Se, että lähteekö Arizona tavoittelemaan tietoisesti jumbosijaa jää nähtäväksi.

Flyersin maalivahti Steve Mason on edelleen sivussa ja häntä tuuraa Ray Emery. NHL:n pistepörssin TOP-5:ssä on kaksi Philadelphian pelaajaa, pistepörssiä johtava Jakub Voracek ja viidentenä oleva Claude Giroux. Joukkueen hyökkääjä Zac Rinaldo on kärsii kahdeksan ottelun mittaista pelikieltoa.

Arizonan yhdeksästä edellisestä ottelusta viisi on mennyt overiksi ja Flyersille tehdään kohtuullisen paljon maaleja. Siihen kun yhdistetään Flyersin pistetehtailu on odotettavissa runsasmaalinen ottelu.

Maalivahteja ei ole vielä varmistettu, mutta kummankaan joukkueen vahdit eivät ole liigan parhaimmistoa.

 

Related Posts

Comments (1)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.