Scroll Top

NHL:ssä kaksi mielenkiintoista ottelua

Montreal on pelannut todella mallikkaasti alkukautensa ottelut! Tilastoissa loistaa kymmenen suoraa voittoa, kaksi häviötä, eikä jatkoaikaa olla tarvittu vielä kertaakaan.

Vastaan asettuu erittäin positiivinen ja energinen Winnipeg, jonka kausi ei ole ollut ainakaan pettymys kenellekkään! Joukkue on selvittänyt 11:sta ottelusta peräti seitsemän varsinaisen peliajan voittoa ja 4 häviötä, joista yksi jatkoajalla. Winnipeg on taannoin kaatanut mm. Chicagon, joten joukkuetta ei sovi aliarvioida missään tapauksessa.

Kuitenkin Winnipeg pelasi eilen, kun Montreal taas vietti lepopäiväänsä. Joukkueen kohtaaminen Montrealissa ei ainakaan helpota tilannetta, sillä Montreal ei ole kauden neljästä pelistä kotona hävinnyt ensimmäistäkään. Winnipegin vierastilastot eivät ole huonot lainkaan, mutta Gee uskoo kotiedun tuovan pienen edun tänään Montrealille.

Puntit kuitenkin tasoittaa Carey Price:n poissaolo kokoonpanosta loukkaantumisen johdosta, joten Montrealin maalilla nähdään luultavimmin Mike Condon, joka on antanut positiivisia näyttöjä, postaten kolme voittoa, päästettyjen 1.67 maalin/ottelu.

Tässä ei Winnipegin tolppien välissä jäädä toiselle sijalle, kun Hutchinson torjui Chicagoa vastaan 45 torjuntaa 46:sta.

NHL

Montreal Canadiens – Winnipeg Jets
Kello 02:00

Under 5.5 @ 1.74 Unibet
Montreal Canadiens @ 2.05 Bet365


 

Tavaresin paluusta ei ole varmuutta tulevan yön peliin, joten keulimaan ei kannata lähteä, mutta vastaan asettuu sarjataulukon hännillä majaileva Buffalo, joka helpottaa hieman mietintäprosessia.

Islanders on joutunut 11:sta pelistä peräti neljässä yli varsinaisen peliajan, josta ei ole kertynyt kuin yksi voitto, mikä hämmentää soppaa puhuttaesssa viime kauden yhdestä parhaimmista jatkoaikajoukkueista. Kuitenkin Buffalon neljä voittoa, joista kaksi jatkoajalla, sekä 7 suoraa häviötä, eivät vakuuta sen suuremmin.

Maalinteko tuntui olevan Islandersille vaikeaa viime pelissä Devilsiä vastaan, joka saattaa isolta osin johtua miehestä sairastuvalla, joka on paukuttanut kymmeneen peliin 5+6 tehot. Buffalon laiska olemus antaa lisätuulta purjeisiin vähämaalisesta ottelusta, tällä kertaa riippumatta maalivahdeista.

NHL

New York Islanders – Buffalo Sabres
Kello 02:30

Under 5.5 @ 1.75 Unibet

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.