Scroll Top

NHL – Teuvo Teräväinen solmi pitkän ja rahakkaan jatkosopimuksen Carolinan kanssa

Carolina Hurricanes tiedotti Twitterissä tehneensä suomalaishyökkääjä Teuvo Teräväisen kanssa viiden vuoden jatkosopimuksen, jonka kokonaisarvo on 27 miljoonaa dollaria eli 24,9 miljoonaa euroa.

Uusi sopimus takaa suomalaishyökkääjälle 5,4 miljoonaa dollaria kaudessa, joten Teräväinen lähes tuplaa nykyisen palkkansa, sillä tähän kauteen päättyvä sopimus oli arvoltaan 2,86 miljoonaa dollaria.

Embed from Getty Images

Chicago Blackhawksissa Stanley Cupin keväällä 2015 voittanut Teräväinen pelaa nyt kuudetta kauttaan Pohjois-Amerikassa. Carolinaan Teräväinen kaupattiin Chicagosta kesäkuussa 2016 ja siitä lähtien suomalaisen ura on ollut nousussa vaikka ensimmäinen kausi Hurricanesin riveissä olikin vielä vähän hakemista. Viime kausi oli miehelle uran paras NHL:ssä ja Teräväinen teki runkosarjassa tehopisteet 23+41. Tällä kaudella tahti on jatkunut yhtä kovana ellei kovempana ja tällä hetkellä Teräväinen on Carolinan sisäisen pistepörssin kakkosena tehoin 10+29 edellään vain toinen suomalaishyökkääjä Sebastian Aho, jonka kanssa Teräväinen on ollut oiva tutkapari tämän ja viime kauden aikana.

Teräväisen lisäksi Carolinassa kiekkoilee kolme muutakin suomalaista Sebastian Aho, Saku Mäenalanen sekä Janne Kuokkanen.

Embed from Getty Images

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.