Scroll Top

VIHJE VEIKKAUSLIIGAAN: VPS isännöi tulikuumaa RoPS:a

Veikkausliiga tarjoaa tänään todella mielenkiintoisia pelejä! Suurin huomio kiinnittyy Vaasaan, jossa kotijoukkue VPS isännöi huikeassa vireessä olevaa RoPS:a.

Alkukauden ryöminyt VPS oli pakotettu vaihtamaan päävalmentajaansa. Päätös ei ollut helppo, kun legenda Olli Huttunen korvattiin Petri Vuorisella, mutta urheilu on julmaa ja vain menestys ratkaisee. Kun valmentaja vaihdetaan, se boostaa aina joukkuetta. Suurimman boostinsa Vepsu latasi Eurooppa-liigan karsintaan, jonka ensimmäisessä osassa se taisteli upeasti AIK:n kanssa tasapelin kotonaan. Sen jälkeen positiivisuudet ovatkin olleet vähissä ja tänään Vaasassa on lupa odottaa äärettömän lujaa taisteleva vaasalaisryhmä, joka painaa rovaniemeläisten päälle kuin valtakunnansyyttäjä. Vuorinen on päässyt hiomaan kuvioitaan joukkueen kanssa ja kotiyleisön edessä on pakko alkaa onnistua ja palauttaa luottamus, joka joukkueella on Vaasassa ollut.

Vaikea sanoa, mitä Juha Malinen on Lapissa tehnyt, mutta tästä maasta ei löydy Malinenkaan mukaanlukien ensimmäistäkään ihmistä, joka olisi sanonut RoPS:n olevan kauden tässä vaiheessa sarjakakkosena ja kaksi peliä Klubia vähemmin pelanneena nousevan suuren ja mahtavan HJK:n ohi historiallisesti sarjakärkeen voittamalla tänään Vepsun. Sarjatilanteen lisäksi mielenkiinto kohdistuu RoPS:n Aleksandr Kokkoon, joka on lähellä sekä omaa yhden kauden maaliennätystään että rovaniemeläisjoukkueen seuraennätystä. Jo kauden tässä vaiheessa Kokko on tehnyt 11 uunia hänen yhden kauden henkilökohtaisen ennätyksensä ollessa 13 maalia ja RoPS:n maaliennätys on 14 maalia.

Kuva: RoPS - Aleksandr Kokko
Kuva: RoPS – Aleksandr Kokko

Kyseessä on todella psykologinen peli, jossa lähes pakkotilassa pelaava kotijoukkue puskee täysiä ja samaa tekee vieraat, jotka yrittävät ”hullun lailla” sarjakärkeen! Todella mielenkiintoinen ja vauhdikas ottelu!

VEIKKAUSLIIGA

VPS – RoPS
Kello 18:30

Total goals over 2.5 and both teams to score, YES @ 2.50 Bet365

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.