Vihje Eurooppa-Liigaan !

Gamblers Eurooppa-liiga

Eurooppa-Liiga tuo tullessaan aina mukavia kohteita. Tämän päivän haku on erikoisemmasta päästä, mutta taustatekijöitä tarkastellen vaikuttaa siltä että kertoimet ovat aivan päälaellaan.

Dinamo Minsk kohtaa kotonaan Red Bull Salzburgin. Molemmat joukkueet olivat viime vuonna mukan Eurooppa-Liigan lohkovaiheessa. Tänä vuonna näin ei käy.

Syy siihen miksi Dinamo Minsk löytää tiensä lapulle on simppeli. Salzburgilla on suuri määrä poissaoloja, jotka varmasti vaikuttavat heidän otteisiinsa.Varsinkin kun suuri osa on heidän avainpelaajiaan. Hyökkäysosasto joutuu tulemaan toimeen ilman kapteeni Jonathan Sorianoa, Omer Damaria, Havard Nielseniä ja Marco Djuricicia. Tähän kun lisää vielä toppari Hintereggerin ja keskikentän Yabon poissaolot vaikuttaa Salzburgin peli yskivän pahemman kerran.

Pitää vielä ottaa huomioon että Dinamolla on vahva kotietu tähän kohtaamiseen. Tappioton putki kotimaan sekä ulkomaan kentillä alla. Tänäänkin voiton avaimia tarjotaan käsiin selvästi.

Salzburgin peli on tökkinyt ja Malmöltä tuli turpaan Mestarien Liigan karsinnoissa peräti 3-0. Kotimaan liigassa Salzburg on täysin omaa luokkaansa, joten niistä peliesityksistä on turha tehdä suurempia johtopäätöksiä

 

Jalkapallo

Eurooppa-Liiga

kello 19:00

Dinamo Minsk – Red Bull Salzburg

Dinamo Minsk @ 3.50 Unibet

Dinamo Minsk Draw no bet @ 2.50 Unibet

1X @ 1.69 Unibet

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.