Scroll Top

Luvassa mielenkiintoinen futis-viikko!

Gamblers UCL mestareiden liiga mestarien

Viikolle on luvassa äärettömän mielenkiintoisia jalkapallo-otteluita! Mestareiden Liiga jatkuu samoin kuin tietysti Valioliiga ja FA-cupin semifinaalit.

Action alkaa tiistaina kun Atletico Madrid kohtaa Real Madridin ja Juventus toivottaa Monacon tervetulleeksi. Keskiviikkona FC Porto kohtaa Bayern Munchenin, PSG Barcelonan, joilla voitot ovat tällä kaudella tasan 1-1.

Viikonloppuna on aika FA-cupin semifinaleille Wembleyllä. Arsenal kohtaa Readinging ja Liverpool Aston Villan.

Muuten Valioliigassa piikkipaikalla oleva Chelsea yrittää kasvattaa etumatkaansa kohtaamalla Manchester Unitedin Stamford Bridgellä. Manchester City kohtaa West Hamin hakien kolmatta perättäistä kotivoittoaan. Newcastle isännöi Tottenhamia St James Parkilla.

Bet365:llä on edelleen voimassa 100% Euro Soccer Bonus. Voit ansaita bonuksen asettamalla yhdistelmävedon Valioliigasta, La Ligasta, Bundesliigasta, Serie A:sta tai mestareiden liigasta.

Aseta veto ennen ottelua niin, että siinä on vähintään kolme kohdetta, jossa veikataan joko lopputulos tai tulos/molemmat joukkueet tekevät maalin. Mikäli saat yhdistelmän oikein niin 100% bonus on sinun eli saat voittosi tuplana!

Eikä siinä vielä kaikki. ”Rahat takaisin takuussa” maaliton tasapeli ei ole koskaan huono vaihtoehto Bet365:lla. Jos asetat lapullesi ottelun lopputuloksen tai puoliajan/koko pelin tuloksen ja ottelu päättyy 0-0, saat rahasi takaisin!

Näihin huikeisiin tarjouksiin pääset kiinni TÄÄLTÄ!

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.