Valioliigavinkki kaudelle 2015 – 2016

Valioliigajännäreiden iloksi kausi 2015 – 2016 saatiin viimeinkin käyntiin. Taas on käytetty miljoonia puntia joukkueiden vahvistamiseen ja on siellä toki matkalaukkunsa pakanneita pelureita jotka ovat lähteneet kokeilemaan miltä se jalkapallo oikein maistuu muualla. Tämä vinkki on toteutettu yhteistyössä www.veikkaussivut.com kanssa.

Vedonlyönnin kuningaslaji on ehdottomasti jalkapallo ja se näkyy erityisesti nyt kun kaikki Euroopan pääsarjat saadaan käyntiin. Kohteita riittää niin Italian Serie A:ssa kuin Espanjan La Ligassa Ranskan ja Saksan liigoja unohtamatta. Monelle vedonlyöjälle se Valioliiga on kuitenkin se rakkain liiga, olisiko tämän takana takavuosien lauantailähetykset tästä suorastaan jumalaisesta liigasta? Tuolloinhan oltiin onnellisia kun joku ottelu edes näytettiin teeveestä, nyt maristaan kun oman suosikkijengin ottelu ei näy telkusta suorana, tai jos näkyy, niin ei HD:na.

Otteluita kertyy kauden aikana valtava määrä sillä Valioliigan 20 joukkuetta kohtaavat toisensa kaksi kertaa, niin kotona kuin vieraissa. 38 kierroksen aikana tarjolla on valtava määrä vedonlyöntikohteita ja jokaisesta ottelusta pääsee lyömään vetoa jopa useista sadoista eri kohdasta. Näihin otteluihin on tarjolla paljon eri kohteita, mutta vedonlyöjän urakkaa on helpotettu myös erilaisilla vetovinkeillä, joissa hieman raapaistaan pintaa syvemmältä. Näiden vetovinkkien avulla pelaaja voi sitten tehdä omat johtopäätöksensä ja lyödä vetoa haluamistaan kohteista.

Kausivedoilla jännitystä koko kaudeksi

Valioliigasta voi myös lyödä vetoa kausivetojen avulla, ja nyt ei puhuta pelkästä mestaruusvedosta. Mestaruus toki kiinnostaa kaikkia ja esimerkiksi Unibetillä pienimmät kertoimet mestariksi ovat Manchester Cityllä (2.80), Chelsealla (3.10), Arsenalilla (5.50), Manchester Unitedilla (6.50) ja Liverpoolilla (21.00). Muiden joukkueiden lukemat menevät sitten jo yli 200.
Unibetillä on myös mahdollisuus lyödä vetoa mestarista ilman Chelseaa tai sitten vetoa voi lyödä ilman Arsenalia, Chelseaa, Livepoolia, Manchester Cityä, Manchester Unitedia tai Tottenhamia. Periaatteessa lyöt siis vetoa sijalle 7. tällä kaudella sijoittuvasta joukkueesta. Mielenkiintoista!

Parhaan maalintekijän kertoimet vaihtelevat kauden aikana koko ajan ja tuon kisan kertoimet Unibetillä ovat Sergio Agüeron hallussa, kerroin maalikuninkaaksi on 4.00. Kakkospaikalla 8.00 kertoimella Diego Costa ja kolmosena Manchester Unitedin maalitykki Wayne Rooney (13.00). Tässä kisassa on varmasti syytä ottaa huomioon myös Liverpoolin Christian Benteke (15.00) ja Tottenhamin Harry Kane (15.00). Jos ja kun Karim Benzeman siirto Arsenaliin toteutuu, voi tykkimiesten leiristä tulla vielä musta hevonen voittamaan koko kisan.

Erikoisvedoilla lisämaustetta

Mielenkiintoa tuovat myös head – 2- head vedot eri joukkueiden välillä. ”Mun jengi on parempi kuin sun jengi” vedot ovat suosittuja ja jos oikeasti esimerkiksi uskot että Manchesterin taistossa United on parempi kuin City, kertoimet ovat 2.40 – 1.50, City viimeksi mainittuna. Ja mikäli Liverpoolin kausi onnistuu, näillä vedoilla saa taottua massia isot kasat, sama pätee tietenkin kaikkiin niihin joukkueisiin joiden kausi on onnistunut.

Toki vetoa voi lyödä myös putoajajoukkueesta ja tälle alhaisimmat kertoimet ovat Watfordilla (1.85), Norwichilla (1.90) ja Sunderlandilla (2.10). Putoamistaisto on perinteisesti venynyt aivan loppumetreille saakka, joten pelattavaa muidenkin joukkueiden kertoimista tosiaankin löytyy.

Nyt kannattaa myös laittaa omat vedot vaikkapa Vuoden pelaajan ja Vuoden nuoren pelaajan titteleistä. Kolmikon Eden Hazard, Sergio Agüero ja Alexis Sanchez kertoimet ovat alle 10, mutta olisiko esimerkiksi Yaya Tourésta nousemaan vuoden pelaajaksi? Kaksi maalia tuli kauden avauksessa WBA:n verkkoon. Vai nouseeko Wayne Rooney vielä entiseen loistoonsa Louis Van Gaalin alaisuudessa? Mielenkiintoinen kisa käydään myös nuorten pelaajien osalta, siellä alle 10 kertoimella ovat Raheem Sterling, Memphis Depay, Philippe Coutinho ja Harry Kane.

Mutta lähdetäänkö siitä liikkeelle että Chelsea ei uusi mestaruuttaan eikä uusi mestari tule TOP 6 suosikin ulkopuolelta? Maalikuninkuutta juhlii pelaaja joka ei sitä aikaisemmin Valioliigassa ole tehnyt.

Embed from Getty Images

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.