Scroll Top

MLB: Ensi yönä kauden suurin jännitysnäytelmä!

Gamblers MLB

Tänään loppuu MLB kausi, nimittäin Dodgersin tai Nationalsin. Joukkueet kohtaavan 5. ja ratkaisevassa ottelussa Washingtonissa kummankin joukkueen taistellessa paikasta kohdata Chicago Cubs League Championship Seriesissä, jonka voittaja pääsee ottelemaan World Seriesin voitosta. Nationals ei ole ikinä voittanut ainuttakaan post season sarjaa ja Dodgers taas ei ole 28 vuoteen ollut World Seriesissä (eli koko liigan loppuottelussa).

Nationalsin ja Dodgersin sarja on ollut tiukka. Dodgers vei pidemmän korren tasaisessa ensimmäisessä pelissä Kershawn syöttäessä. Sittemmin Nationals vei kaksi peliä putkeen jonka jälkeen Dodgersin olikin pakko peluuttaa taas väsynyttä Kershawta, jotta jatkopaikasta voisi edes haaveilla. Voitto tuli ja nyt siirrytään winner takes all-peliin.

Embed from Getty Images

Dodgersin kummulla aloittaa veteraani syöttäjä Rich Hill. Hill on perusvarma veteraani, mutta post season recordi ei häntä imartele 0-2 ja 8.59 ERA. Syöttökädessä olleet rakkulat ovat haitanneet syöttämistä aiemmin, mutta eivät enää haittaa. Viime pelissä Hill antoi 6 hittiä ja 4 runnia…sen jälkeen Hilliltä meni hermot ja hänet nähtiinkin lyömässä (ei-syöttökäden) nyrkkiä seinään dugoutissa, taisi vähän vertakin rystysiin tulla…kestävätkö Hillin hermot tänään, se jäänee nähtäväksi.

Toinen jännittämisen aihe on syöttäjän vaihtaminen Julio Uriakseen aikaisessa vaiheessa. Rookie Urias on parantanut peliään huomattavasti alkukauden kompuroimisen jälkeen ja odottaa innoissaan mahdollisuutta syöttää ensimmäistä kertaa post season-pelissä. Jos Hillin syötöt ”eivät lähde” tai hermot menee, Urias vaihdetaan kummulle.

Embed from Getty Images

Nationals passittaa kummulle ässänsä Scherzerin. Heti perään on syytä huomioida ettei Scherzerin game 1 Dodgerseja vastaan mennyt ihan putkeen, tuloksena oli häviö Scherzerin antaessa 6 inningissä 4 juoksua. Uransa aikana Scherzerin rekordi post seasonilla on 4-4 ERA 3.93. Illalla nähdään pääseekö Scherzer tänään omalle tasolleen

Embed from Getty Images

Molemmilla joukkueilla on kovia lyöjiä, osa yllättänyt negatiivisesti (mm. Nationalsien Bryce Harper, Dodgersien Adrian Gonzales) ja osa positiivisesti (Nationalsien Daniel Murphy, Dodgers Corey Seager). Tässä vaiheessa kautta, mitä tahansa voi tapahtua. Koetuksella ovat myös hermot, valmennus ja bullpen. Ottelusta tulee tasainen ja vaikka syöttäjä-osastolla Nationals vie pidemmän korren, Dodgersien yli 2 kerroin vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta.

Luvassa todella tiukka ja tunteita herättävä ottelu.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.