Scroll Top

Tänään Kansasissa kummulla väsynyt Wainwright

Gamblers MLB

Tänään Kansasissa nähdään kauden suurinta erikoisuutta edustava Adam Wainwright!

TAUSTAA OTTELUUN

Koko ottelu kulminoituu ja etenkin meidän kannalta mielenkiintoisen siitä tekee Cardinalsin syöttäjänä aloittava Adam Wainwright. Viime kausien paras syöttäjä mokasi talvikauden totaalisesti, jotain tapahtui ja Adamin koko kausi on mennyt ja tulee menemään seuraavaa odotellessa. On kuitenkin syytä korostaa sitä, että Bookerit laskevat kertoimiaan viime kausienkin perusteella ja se ei vaan yksinkertaisesti sovellu tällä hetkellä Wainwrightin peliin.

VIHJEEN KULMAKIVET

Ottelussa huomio kiinnittyy Cardinalsin ylipitkään vierasputkeen! Joukkue on todella todella väsynyt ja se odottaa vaan kotiin pääsyä mutta ennen sitä sen pitää pelata vielä Kansasin sarja. Royals otti ensin Astrosilta turpaan isän kädestä kotonaan mutta päätti sarjan 6-1 voittoon loistavasti aloittaneen syöttäjän avulla. Tänään Royalsilla aloittaa Danny Duffy joka kuuluu joukkueen vakiokalustoon ja vaikka se uskomattomalta kuulostaakin, Duffy on tällä hetkellä kuumempi kuin Wainwright.

Joukkueet ovat kutakuinkin samoissa asetelmissa omissa konferenseissaan, joten ulkopelissä ei juuri eroja ole; ainakaan ylös nostettavia.

MITÄ LYÖDÄÄN?

Ottelusta tulee tasajuoksuinen alusta loppuun. Pitcherit antavat juoksuja tasaisesti, joten over-raja on liian alhaalla ja sopii enemmän viime kauden Cardinalsille. Lisäksi on syytä korostaa jälleen Cardinalsin väsymystä ja se on osatekijä, jonka Royals ottaa nopeatempoisuudellaan huomioon.

Juoksurikasta kotivoittoa lähdetään pelaamaan!

 
MLB

Kansas City Royals – St. Louis Cardinals
Kello 03:05

Over 7.5 @ 1.71  Bet365
Kansas @ 1.74  William Hill

William banneri baseball mlb

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.