Scroll Top

NHL: Nashville Predators – Winnipeg Jets

Kello 03:00

Nashville Predators – Winnipeg Jets

Nashville Predators -0,5 @ 1.90 Unibet

Nashville Predators (25-18-12) kohtaa Winnipeg Jetsin (20-18-18) kotonaan. Nashville Predators on läntisen konferenssin kuntopuntarin sijalla kolme, kun taas Jets on sijalla kuusi. Nashville on konferenssin paras kotijoukkue, ja Winnipeg on puolestaan neljänneksi paras vierasjoukkue.

Nashvillen viime aikojen tuska alkaa helpottamaan kun joukkueen ykkösmaalivahti ja tukipilari, Pekka Rinne on saamassa itseään taas täyteen pelikuntoon loukkaantumisen jäljiltä. Rinne on ehdottomasti maailman parhaimpia maalivahteja ja hänellä on edessään kenties NHL:n tämän hetken kovimpia pakkipareja, Roman Josi ja Shea Weber.

Vierasjoukkue Jets tulee yön otteluun suoraan siirtomarkkinoilta, kun he tekivät suuren kasan vaihtokauppoja Buffalo Sabresin kanssa. Joukkueeseen saapui muun muassa Drew Stafford ja Tyler Myers. Herrojen odotetaan pelaavan ensi yönä. Uudet pelaajat saattavat sekoittaa pakkaa hieman, ja kun todella kovana kotijoukkueena tunnettu Predators pääsee otteluun lähes parhaalla miehistöllään. Predatorsilta puuttuvat Ryan Ellis ja Mattias Ekholm.

Predators on ollut kauden positiivisimpia yllättäjiä ja heidän joukkuepeli on ollut todella hyvää. Pisteet jäävät Nashvilleen.

Parhaan kertoimen otteluun tarjoaa Unibet! Uusille käyttäjille on luvassa 100€ ensitalletusbonus ja 10€ riskitön mobiiliveto mutta vanhojakin käyttäjiä Unibet muistaa Gamblersin kautta lähes viikoittain huikeilla bonuksilla ja kampanjoilla. Unibetille saat tilin täältä!

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.