Scroll Top

MLB-VIHJE: Tigers vs. Sabathia

800px-CC_Sabathia_2009

Se on tytöt ja pojat semmoinen juttu, että tänään 142kg C.C.Sabathia ottaa Yankeesin kanssa Tigersilta niin pahasti turpaansa, että ei olla hetkeen nähty! Sabathia tekee kentällä juuri niin kuin haluaa ja kauden startti (0-2, ERA 5.68) kertoo sen, että tällä hetkellä Mustaa Magiaa kiinnostaa kaikki muut asiat paitsi Baseball!

Detroitin aloitus on ollut ilmiömäinen! Kymmenen voittoa ja kaksi tappiota kertoo joukkueen kunnosta ja talven onnistumisesta kaiken. Detroit jatkaa pelejään kotonaan kun taas Yankees on ollut viikon tien päällä ja joukkue lensi vasta äsken Tampasta Detroitiin. Sabathia on lennon jälkeen niin jäykkänä, että hänet vietäneen ja haettaneen pyörätuolilla kummulta, tai sit hän päättää olla siellä valmiiksi huomiseen, tiedä häntä. Eilen Detroit nuiji White Soxin 9-1 ja sama meno jatkuu tänään.

Detroitilla aloittaa Alfredo Simon jonka kauden alku on ollut tasan yhtä hyvä kuin viime vuonna. ERA alkoi laskemaan All Stars-tauon jälkeen ja siihen saakka mies oli samanlaisessa kunnossa kuin tänään.

Detroitin kerroin herättää Geessä huomattavan paljon kummastusta eikä syynä voi olla mikään muu kuin Sabathian nimi! Tipsataan suoralla mutta kohde kestäisi isonkin tasoituksen; tasoero on valtava! Gamblers ei koskaan suosittele panostuksia eikä todennäköisyyksiä, mutta nyt tekisi mieli….

MLB

Detroit Tigers – New York Yankees
Kello 02:08

Tigers @ 1.86 Bet365

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.