Scroll Top

MLB:n ensimmäinen sunnuntaitipsi

Gamblers MLB

Noniin, viikko ollaan nyt taputeltu liigaa ja Geen mielestä yllätyksiä on ollut todella paljon. Runkosyöttäjät eivät ole onnistuneet ja yhteisö on jättänyt lyöjät ja kuntopuntarin aivan liian vähälle huomiolle. Jos joukkue ei osu palloon niin se on aivan se ja sama kuka siellä kummulla seisoo!

tänäänhän on muuten sunnuntai, joten matsit alkaa aikaisin niin ei muuta kuin nenä ruutuun ja Geen Livecorneriin livetipsiä kehiin.

Tänään silmiin osui yksi ottelu, joka on äärettömän mielenkiintoinen.

Natsin kausi on alkanut todella heikosti! Lyöntipeli ei toimi ja joukkueessa on muitakin ongelmia. Baseball-joukkueen sytyttää yksi asia; hyvä syöttäjä! Jordan Zimmermann ja ja tänään vuorossa oleva Max Scherzer taistelevat tiukasti ACE-paikasta ja muilla syöttäjillä Nats voi pyyhkiä mitä vaan, vaikka persettä?! Scherzerin melkein 200 miljoonan dollarin siirto bonuksineen oli kovin siirtopommi ja mies lunastaa paikkansa varmasti. Scherzer on liigan TOP 5-syöttäjiä niin kauan kunnes mies alkaa väsymään ja toisessa pelissä niin tuskin pääsee käymään.

Phillies sen sijaan joutuu laittamaan kummulle kiertovuoron mukaan kokemattoman ja huonon Sean O’Sullivanin. ERA 6.00 ja kevyesti alle sadan pelin kokemus ei mairittele ja vaikka Nats on epäonnistunut, joukkueessa on hyvänä päivänä liigan lähes parhaat lyöjät!

Lähdetään kokeilemaan washingtonilaisia.

Philadelphia Phillies – Washington Nationals
Kello 20:35

Nats -1.5 @ 1.87 William Hill

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.