Scroll Top

Kiekkotipsi tiistaille

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään täyden seitsemän ottelun kierros. Tänään on hyvä kääntää katseet Rauman suuntaan, kun peräkkäisillä sijoilla sarjataulukossa majailevat Lukko ja Blues iskevät yhteen tiistai-iltana. Ottelu on molemmille joukkueille tärkeä, kun runkosarja ja taistelu kotiedusta pudotuspeleihin on jo loppusuoralla.

Lukko lähtee kotiotteluunsa Bluesia vastaan tappio allaan, sillä raumalaiset hävisivät edellisellä kierroksella Tapparan vieraana maalein 1-0. Oli etukäteen odotettavissa, että tuosta kohtaamisesta tulee vähämaalinen ja näin lopulta myös kävikin. Lukko onkin pelannut etenkin viime aikoina hyvin vähämaalisia otteluita, sillä edelliseen kolmeen kamppailuun joukkueelle on viimeistelty yhteensä vain yksi maali.

Blues on tällä hetkellä Liigan yksi kuumimmista ryhmistä. Joukkue on hävinnyt viimeisestä 12 ottelustaan yhden ja ovatkin tällä hetkellä viiden ottelun voittoputkessa. Ryhmän kapteeni Kim Hirschovits on venyttänyt pisteputkensa 18. ottelun mittaiseksi ja on noussut pistepörssissä samaa tahtia, kuin joukkue sarjataulukossa. Vaikka joukkue on voittoputkessa, on peli-ilme vaihdellut vastustajan mukaan: kovia voittoja otettu kärkipään joukkueista, kun taas keski- ja häntäpään joukkueita vastaan on tullut nihkeitä voittoja. Blues osaa pitää myös pään kylmänä, eikä lannistu vaikka olisi tappioasemassa. Esimerkkinä tähän viime torstain Ilves-ottelu: kahden maalin tappioasema kääntyi lopulta 3−5–vierasvoitoksi.

Kauden aikaisemmat Lukon ja Bluesin kohtaamiset ovat olleet Lukolle vaikeita. Kolmessa joukkueiden kohtaamisesta on menty jatkoajalle ja yksi ottelu päättyi varsinaisen peliajan puitteissa. Näistä neljästä ottelusta Blues on napannut kolme voittoa. Tänään kohtaavat Lukon vahva puolustus sekä Bluesin hyökkäyspelaaminen. Odotettavissa vähämaalinen ottelu, Bluesin viedessä voiton.

Lukko – Blues
3.3. Klo 18.30
Blues ml @ 2.35 Bet365

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.