Scroll Top

SKA- Jokerit VIHJE

Michael Keränen ei jatka Jokereissa

SKA ja Jokerit kohtaavat tänään kello 19:30 alkavassa ottelussa toisen kerran harjoituskaudella. Edellisen kohtaamisen 6.8 Hartwall Areenalla SKA voitti lukemin 3-5 ansaitusti Jokereiden pelin ollessa sekaisin. SKA on ollut Jokereille erittäin paha vastustaja keskinäisissä otteluissa, sillä Jokerit on onnistunut voittamaan viidestä kohtaamisesta vain yhden. Illan otteluun Jokerit lähtee kuitenkin erittäin iskukykyisellä joukkueella ja kaikki ennakkoasetelmat viittaavat siihen, että joukkue lähtee tosissaan hakemaan voittoa, vaikka turnausvoitto onkin käytännössä jo lipunut käsistä.

SKA on viime kaudesta kokenut kovia menetyksiä, kun mm. Viktor Tihonov ja Artemi Panarin lähtivät Pohjois-Amerikkaan. Joukkue hankki korvaajaksi sentteriosastolle suomalaisen Jarno Koskirannan, joka onkin esiintynyt mallikkaasti pelaamissaan otteluissa. Mutta jos joukkueita verrataan vuoden takaiseen on SKA heikentynyt hieman, kun taas Jokerit on vahvistunut merkittävästi muutaman huippupelaajan menetyksenkin jälkeen. Jos Jokerit onnistuu tekemään avausmaalin varhaisessa vaiheessa peliä on heillä täydet saumat voittoon.

Gee uskoo Jokereiden hiljentävän pietarilais yleisön ja nappaavan harjoituskauden päätteeksi makean päänahan hallitsevasta mestarista SKA:sta.

Jääkiekko

Kello 19:30

SKA-Jokerit

Jokerit -0,5 @ 3.65 Unibet

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.