Scroll Top

Varteenotettava pelikohde illan NHL:stä

Kyntökone Buffalo Sabres saa tänään kotivastustajakseen eilen tappion kokeneen Pittsburghin. Pittsburghin kausi on edennyt melko vaivalloisesti, eikä tilannetta helpota tämänhetkinen täysi sairastupa. Pittsburgh on pelannut vedonlyönnillisesti (ja kaikilla muillakin osa-alueilla) erittäin epävakaata peliä, joskin tämä aiheuttaa myös kertoimiin jopa euforisia lukemia pingviineille pelikohteena. Pittsburghin pakistoon tänään palaava Ian Cole helpottaa tilannetta, mutta Evgeni Malkinin lisäksi muitakin tärkeitä pelaajia on roppakaupalla sivussa.

Buffalon pyrähdys on tuonut heille kolme voittoa viidestä, mutta joukkueen jokaisen illan esitys on mysteeri, eikä varsinaista tasaisuutta löydy. Pingviinit hävisivät eilisen primetime-ottelunsa kotikentällään Tampa Bay:lle lukemin 2-4, vaikkakin Pittsburgh laukoi maalia kohti 39 kertaa, kun taas Tampan vastaava lukema oli 20.  Turhautuneisuus ja väsymys saattavat ottaa tänään osaa, ellei onnistumisia tule jo varhain.

Maalinsuulla luistelevat tänään kotijoukkueelta Robin Lehner ja vierailta Marc-Andre Fleury.  Lehnes on pelannut vakuuttavasti viimeiset kolme otteluaan pysäyttäen 87 vetoa 89:sta, kun taas Fleury on pelannut melko tasaista viivaa voittaen viimeisistä seitsemästä ottelusta 4 ja hävinnyt 3, josta kerran jatkoajalla päästettyjen maalien keskiarvolla 2.71.

Buffalo ei ole kyennyt voittamaan Pittsburghia kotikentällään viimeiseen viiteen kohtaamiseen kertaakaan ja ottelut ovat päättyneet varsinaisella peliajalla joka kerta Pingviinien hyväksi. Maalillisesti joukkueiden kohtaamiset ovat olleet melko isomaalisia, vaikkakin maalintekijät ovat lähinnä olleet Pingviinien pelaajia. Pingviinien pelityyli saattaa muuttua hurjasti defensiivisemmäksi ottelun loppua kohde, mikäli eiliseltä jalat vielä painavat.

Pittsburgh Penguins -1,5  3.15 @Unibet

 

Buffalo Sabres – Pittsburgh Penguins

NHL

19.30 

 

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.