Scroll Top

Baseball – MLB-ottelussa nähtiin hurja joukkotappelu

Gamblers MLB

MLB -liigan ottelussa Cincinnati Redsin ja Pittsburgh Piratesin välillä nähtiin hurja joukkotappelu. Tappelu sai alkunsa, kun kotijoukkueen Cincinnatin vaihtosyöttäjä Amir Garrett hyökkäsi vierasjoukkue Piratesin pelaajien kimppuun. Garrett juoksi voimalla Piratesin pelaajia kohti ja löi nyrkillä ensimmäistä vastaan tullutta vierasjoukkueen pelaajaa, jonka jälkeen mies sai Pittsburghin pelaajat kimppuunsa ja näin joukkotappelu oli valmis.

Embed from Getty Images

Tappelua edelsi syöttäjän kummulla pidetty palaveri, jossa olivat mukana kotijoukkueen valmentaja Jeff Pickler sekä joukkueen koppari Kyle Farmer. Kesken kotijoukkueen palaverin Pittsburghin vaihtopenkiltä oli tullut huutelua ja tämä sai Garrettin pinnan palaamaan totaalisesti ja mies ryntäsi kohti vierasjoukkueen pelaajia.

Tunteet olivat olleet pinnassa pitkin ottelua, sillä Cincinnatin manageri David Bell oli lentänyt jo aiemmin ulos ottelusta, sillä hän oli hyökännyt kohti Piratesin manageria Clint Hurdlea.

Managerien välinen kahakka oli jo rauhoittumaan päin, kunnes Cincinnatin ulkokentällä pelaava Yasiel Puig aloitti uuden kahakan ja häntä rauhoittelemaan saapui äsken kuumana käynyt manageri Bell. Puig kuitenkin jatkoi huuteluaan ja yritti käydä uudestaan vastustajan pelaajien kimppuun, joten mies lensi kärhämän jälkeen odotetusti suihkuun.

Kuubalaispelaajan tilanteesta tekee vielä erikoisemman se, että kesken ottelun uutisoitiin, että Puig siirtyy Cleveland Indiansiin kolmen pelaajan vaihtokaupassa, joten joukkotappeluun päättynyt ottelu jäi miehen viimeiseksi Redsin paidassa.

Joukkotappelusta tekee mielenkiintoisen myös se, että joukkueilla on vielä yksi keskinäinen kohtaaminen jäljellä, joka pelataan keskiviikkoiltana Suomen aikaa. Nähtäväksi jää mitä kyseisessä ottelussa mahdollisesti tulee tapahtumaan.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.