Scroll Top

Superpesis: Kankaanpää kohtaa Hyvinkään Tahkon

Torstaina Superpesiksessä Kankaanpään Maila kohtaa Hyvinkään Tahkon. Vastakkain ovat alkukauden kaksi parasta sisäpeli joukkuetta. Sarjan häntäpäähän veikattu Kankaanpää on aloittanut kautensa todella upeasti, eikä ole hävinnyt vielä peliäkään. Sarjan avausottelussa se voitti Alajärven ja tämän jälkeen kaatui Raahe. Varsinkin KaMa:n jokerit ovat olleet todella vahvoja kauden alussa. Petteri Kortelainen on lyönyt jo yhdeksän juoksua ja Jukka Lankinen puolestaan neljä. Myös kärki Mikael Sillanpää/Jouni Itävalo on toiminut loistavasti. Lisäksi Mailan ulkopeli on toiminut avausottelun jälkeen mukavasti, joten paketti on kokonaisuudessaan hyvin kunnossa. Jatkaako Kankaanpää hyviä otteitaan, kun vastaan asettuu kivenkova Hyvinkään Tahko?

 

Kuva: Wkimedia Commons, Mädsen
Kuva: Wkimedia Commons, Mädsen

 

Hyvinkää aloitti kautensa tappiolla, mutta tämän jälkeen joukkue otti kaksi hienoa kotivoittoa. Sisäpeli kulki viikonlopun otteluissa ja joukkue paukutti kahteen otteluun yhteensä 34 juoksua. Sunnuntaina joukkue voitti mahtiseura Sotkamon Jymyn. Tahko teki avaus jaksolla yhteensä 16 juoksua, mitä ei ole tehty Jymyä vastaan 2000-luvulla kertaakaan. Tahkon alkukauden onnistujia ovat ehdottomasti Ville Kero ja Teemu Nikkanen. Nikkanen on tällä hetkellä lyöjätilaston viides ja etenijätilaston kakkonen. Murheita Tahkolle aiheuttaa Juha Korhosen pelikunto. Korhonen oli poissa sunnuntain Sotkamo ottelusta, eikä vielä ole tiedossa pystyykö mies pelaamaan torstaina Kankaanpäässä. Korhosen rooli Tahkolle on iso, niin sisällä kuin ulkona. Lisäksi huolta aiheuttaa jokeriksi vaihdetun Teemu Nikkasen ulkopeli kunto. Mikäli Nikkanen ei pysty pelaamaan ulkona, niin Tahko joutuu turvautumaan nuoreen kopparipariin Sami Virto-Ville Harju.

 

Kuva: Wkimedia Commons, Mädsen
Kuva: Wkimedia Commons, Mädsen

 

Arvio

Hyvin kautensa aloittanut Kankaanpää lähtee haastamaan Hyvinkäätä ihan tosissaan. KaMan kärki on toiminut hyvin ja jokerit ovat lyöneet ukkoja kotiin kovalla prosentilla. Hyvinkää on pelannut loistavaa sisäpeliä kahdessa edellisessä ottelussa. Siihen on toki auttanut Pihkalan avara kenttä. Joukkue lähtee otteluun suosikkina, mutta ei niin isona mitä kertoimet antavat ymmärtää. Lisäksi pitää huomioida kokoonpanot jos Juha Korhonen puuttuu ja Teemu Nikkanen pelaa jokerina, niin puntit tasoittuvat huomattavasti. Kankaanpään kotikerroin on sen verran hyvä, että sitä kannattaa pelata tai lyödä vähintään tasuria lapulle. Tulosvedossa kannattaa pelata juoksuja, koska loistava kesäsää takaa hyvän lyöntikelin ja juoksuja tulee reilusti yli kymmenen.

————————————————————————————

 
Unibet tarjoaa mainiot kertoimet tähänkin otteluun, joten käykääpäs laittamassa vetonne sisään!

 

Pesäpallo

Kankaanpään Maila – Hyvinkään Tahko
Kello 18:00

 

Hyvinkään Tahko @ 2.10 Unibet

 

Unibet

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.