Scroll Top

Naisten MM-kisat – Yllättääkö Ruotsi loistavasti pelanneen Hollannin, lue välieräottelun ennakko

Jalkapallon naisten MM-kisoissa jatkuu tänään välieräottelut. Eilen pelattiin ensimmäinen välierä ja siinä USA voitti Englannin maalein 2-1, joten näin amerikkalaiset jatkavat pelejään finaalissa. Tänään pelataan kisojen toinen välieräottelu ja siinä kohtaavat toisensa Hollanti ja Ruotsi. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa arvokisoissa edellisen kerran kaksi vuotta sitten ja tuolloin pelatussa EM-puolivälierässä Hollanti pudotti Ruotsin maalein 2-0 ja lopulta Hollanti pelasi itsensä aina mestaruuteen asti.

Ennakkoasetelmat illan otteluun

Hollanti

Hollanti on pelannut MM-kisoissa vakuuttavasti, mutta neljännesvälierissä joukkueella oli vaikeuksia ja Hollanti kukisti Japanin loppuhetkien rankkarilla maalein 2-1. Puolivälierissä  joukkue oli vireessä eikä se antanut Italialle mitään mahdollisuuksia. Hollanti pelasi vahvasti pallonhallinnan kautta ja se sai luotua paljon tilanteita Italian maalille. Lopulta yritys palkittiin ja Hollanti otti kahdella toisen puoliajan maalilla 2-0 voiton itselleen.

Hollannin hyökkäyspelaaminen on ollut turnauksessa vahvaa ja se onkin tehnyt avausottelua lukuunottamatta vähintään kaksi maalia per ottelu. Edellisessä kamppailussa Italiaa vastaan Hollanti pelasi turnauksen parasta peliään ja mikäli joukkue pystyy jatkamaan samalla tasolla myös tänään on hyvin kisoissa esiintynyt Ruotsi vaikeuksissa.

Embed from Getty Images

Hollannin tärkein pelaaja on ehdottomasti Vivianne Miedema, joka on tehnyt hyökkäyksessä  hyvin tulosta ja muun muassa Italiaa vastaan hän teki ottelun avausmaalin, joka helpotti huomattavasti Hollannin pelaamista.

Ruotsi

Ruotsi on pelannut MM-kisoissa todella loistavasti ja joukkue on pystynyt ylittämään kaikki sille asetetut odotukset. Alkulohkossa Ruotsi oli USA:n jälkeen toinen, mutta pudotuspeleissä joukkue on esiintynyt vakuuttavasti.ja neljännesvälierissä se pystyi kaatamaan ennakkosuosikkina lähteneen Kanadan maalein 1-0. Puolivälierissä Ruotsi järjesti vieläkin suuremman yllätyksen, kun se kaatoi suursuosikki Saksan maalein 2-1 ja näin joukkue on edennyt jo välieriin asti.

Embed from Getty Images

Ruotsin puolustuspelaaminen on toiminut turnauksessa todella hyvin eikä joukkue ole päästänyt kisoissa kuin yhdessä ottelussa enemmän kuin yhden maalin. Ruotsin yksi tärkeimmistä pelaajista on ollut maalivahti Hedvig Lindahl, joka on ollut joukkueen suurin tuki molemmissa pudotuspeliotteluissa. Kanadaa vastaan hän torjui hienosti rankkarin ja loistavat otteet jatkuivat myös puolivälierässä Saksaa vastaan.

Hyökkäyspäässä tärkein pelaaja on ollut Stina Blackstenius, joka on tehnyt molemmissa pudotuspeliotteluissa maalin. Saksaa vastaan tehty maali oli lopulta ottelun voittomaali. Naisen vahvaa panosta tarvitaan myös tänään, jotta Ruotsi pystyy jatkamaan yllätyksiään.

Embed from Getty Images

 

JALKAPALLO, NAISTEN MM-KILPAILUT

Hollanti – Ruotsi
Kello 22.00

Hollanti 3way @ 2.40 ComeOn
Panos: Medium

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.