Scroll Top

SM-liiga – Lukko hankki KHL:ssä kiekkoilleen kanadalaishyökkääjä Brandon DeFazion

Jääkiekon SM-liigassa pelaava Rauman Lukko tiedotti tänään hankkineensa kanadalaishyökkääjä Brandon DeFazion. Lukon ja DeFazion välinen sopimus on mallia 1+1 vuotinen.

Raamikas kanadalaishyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL:ssä Kunlun Red Starsin riveissä, jossa syntyi 55 ottelussa tehot 10+5. Viime vuosina DeFazio on pelannut pääosin AHL:ssä, jossa mies on pelannut yhteensä 435 ottelua. Parhaalla AHL -kaudella 2016-2017 hyökkääjä teki hyvää jälkeä Texas Starsin riveissä nakuttaen runkosarjassa tehot 22+25.

Embed from Getty Images

Urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kertoi seuran verkkosivuilla, että Lukko on tarkkaan analysoinut, minkälaisia pelaajia joukkueessa on ja minkälaisia pelaajia joukkue tarvitsee. Sen pohjalta valmennus, scouttaus ja Sahlstedt itse näkivät, että joukkue tarvitsee nimenomaan juuri DeFazion kaltaista pelaajaa.

–  Hän on hyökkäysalueella vahva, suoraviivainen ja hyvällä tavalla hieman ilkeä. Mies on parhaimmillaan hyökkäysalueen hyökkäyspelissä. DeFazio on voimapelaaja, joka on vahva kulmissa ja maalinedustalla, ja osaa pistää myös kiekkoa maaliin. Uskon, että hänen kaltaisensa vahva jässikkä tuo isoa hyötyä myös meidän ylivoimapeliimme urheilujohtaja Sahlstedt kertoi tiedotteessa.

DeFazion saapumisen jälkeen Lukon joukkue on urheilujohtajan mukaan lähtökohtaisesti valmis.

Embed from Getty Images

 

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.