Scroll Top

Mikko Korhonen aloitti The Openin kelvollisesti – USA:n David Duval teki puolestaan kyseenalaista historiaa

Suomalaisgolffari Mikko Korhonen aloitti tänään uran ensimmäistä kertaa legendaarisessa major-turnauksessa The Openissa. Britteinsaarilla pelattava turnaus on kauden ainoa majori, joka pelataan Euroopassa ja sitä voi verrata tenniksessä pelattavaan Wimbledoniin. Korhosesta tulee vasta toinen suomalainen, joka on pelannut kuuluisassa kilpailussa, sillä vain Mikko Ilonen on pelannut ennen Korhosta legendan maineessa olevassa The Openissa..

Embed from Getty Images

Korhosen avauskierros ei ollut mikään täysosuma, mutta ei mikään huonokaan, sillä suomalainen pelasi kierroksen 72 lyönnillä, joka on yksi yli kentän ihannetuloksen. Suomalainen pystyi pelaamaan todella tasapainoista golfia ilman mitään suurempia virheitä lukuunottamatta takaysin toista reikää, jonne mies teki harmittavasti tupla bogeyn. Onneksi Korhonen sai päättää kierroksen hienoon birdieen, joka syntyi viimeisen reiän par nelosella

Korhosen tulos riittää tällä hetkellä jaettuun sijaan 52, mutta mikäli hän pystyy pelaamaan samalla tasolla huomenna tai edes hitusen paremmin on miehen jatkopaikka hyvin todennäköinen ja näin suomalainen saisi pelata kilpailussa kaikki neljä kierrosta, joka oli myös miehen oma tavoite kilpailuun lähdettäessä.

Embed from Getty Images

David Duval teki kyseenalaista historiaa

2000 -luvun alussa The Openin voittanut USA:n David Duval teki tänään kyseenalaista historiaa. Mies käytti Roy Portrushin kentän viidennellä reiällä (par 5) peräti 13 lyöntiä eli kahdeksan yli parin. Tulos on todennäköisesti kilpailun huonoin yksittäisen reiän tulos lähes 70 vuoteen, sillä vuonna 1950 Herman Tissies käytti par kolmosella 15 lyöntiä.

Embed from Getty Images

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.