Scroll Top

Helsingissä tänään tulikuuma taisto – noin 1000 lippua myymättä

Jokerit pelaa uuden vuoden ensimmäisen ottelunsa tänään SKA Pietaria vastaan Hartwall Arenassa. Ryan Zapolski pelaa maalissa.

Jokerit lähti viettämään vuodenvaihdetta kahden Dinamo Riika -pelin jälkeen. Näistä otteluista tuloksena oli neljä pistettä, kun ensimmäinen voitettiin ja toinen hävittiin jatkoajalla. Jokerit on läntisessä konferenssissa seitsemäntenä pisteen edellä Vitjazia ja neljä pistettä Dynamo Moskovaa perässä.

Jesse Joensuu

Helsinkiläisten kokoonpanoon tulee vain pieniä muutoksia sitten viime viikon. Antti Pihlström ja Joey Hishon vaihtavat paikkaa kakkos- ja nelosketjun senttereinä, ja Chay Genoway palaa kokoonpanoon Spengler Cupin jälkeen. Maalilla jatkaa Zapolski.

Loukkaantuneina sivussa ovat Arturs Kulda ja Petteri Wirtanen. Kuldan tilaa seurataan päivä kerrallaan. Wirtanen ei pelaa ainakaan vielä tulevien kolmen kotiottelun aikana. Terveinä kokoonpanon ulkopuolella ovat Roope Talaja sekä Kiekko-Vantaan riveissä olevat Jani Kautto, Frank Gymer ja Miro Mäkinen. Puolustaja Juho Rautanen on palaamassa Suomeen alle 20-vuotiaiden MM-kisoista.

Antti Pihlström Jokerit

Jokerit ja SKA ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Syyskuussa pietarilaiset olivat kotonaan selvästi parempia, mutta marraskuun lopussa Hartwall Arenassa nähtiin huikea taistelu pisteistä. SKA oli lopulta parempi rankkareissa lukemin 3-2.

Pietarilaisten tähtikatras on sarjan piikkipaikalla, mutta viime aikojen otteet ovat jättäneet toivomisen varaa. Alla on kolme peräkkäistä tappiota, ja viimeksi tiistaina Minskissä SKA taipui Dinamolle luvuin 4-5. Ennen meneillään olevaa tappioputkea SKA ei ollut hävinnyt peräkkäisiä otteluita kuluvan kauden aikana.

jRyan Zapolski

SKA saapui Helsinkiin täydellä miehistöllään, jossa ei ole loukkaantuneita pelaajia. Venäjän maajoukkuettakin valmentava Oleg Znarok saa näin heittää jäälle parhaan miehistönsä, joten Jokereilla on edessä kovin mahdollinen testi heti vuoden ensimmäiseen otteluun.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.