Scroll Top

Norilsk Nickel Harjavalta Oy tukemaan Jokereita – 40 prosenttia osakkeista venäläisomisteisen yhtiön haltuun

Jokerit

Norilsk Nickel Harjavalta Oy on hankkinut 40 prosenttia Jokereiden osakkeista ja lähtee tukemaan seuraa tuleville KHL-kausille. Neuvotteluiden jälkeen osapuolet lähtevät yhdessä rakentamaan helsinkiläisseuralle menestyksekästä tulevaisuutta.

Kuva: Jokerit

Norilsk Nickel Harjavalta Oy on kuulunut Jokereiden pääyhteistyökumppaneihin vuodesta 2017 lähtien. Helsinkiläisseuran enemmistöomistaja ja puheenjohtaja Jari Kurrilla on onnistuneiden neuvottelujen jälkeen 60 prosenttia Jokereiden osakkeista.

-Olemme erittäin iloisia, että merkittävä suomalainen yhtiö haluaa lähteä tukemaan toimintaamme voimakkaasti tulevina vuosinamme KHL:ssä. Näiden positiivisten uutisten myötä aiomme kehittää yhteistyötämme suomalaisten kumppaniemme kanssa ja tavoitteemme on myös etsiä uusia kotimaisia kumppaneita, jotka haluavat olla tukemassa Jokereiden kehitystä, Kurri kertoo.

Jokerit esittelee ennen tulevan KHL-kauden alkua uuden kehitysstrategian, jonka tavoitteena on parantaa seuran taloudellista tilannetta sekä tuoda joukkueeseen myös jatkossa laadukasta huippuosaamista. Jokereiden päätavoite on nousta KHL:n kärkijoukkueeksi.

Norilsk Nickel Harjavalta Oy haluaa olla tukemassa suomalaista huippu-urheiluseuraa ja oli vakuuttunut Kurrin tahdosta vahvistaa Jokereiden sisäistä osaamista niin urheilullisesti kuin toimistonkin puolelta. Norilsk Nickel Harjavalta Oy:n toimitusjohtaja Joni Hautojärvi korosti, että osaomistajalla on vahva luottamus Jokereiden uuteen strategiaan ja muutosten onnistumiseen. Lisäksi Norilsk Nickel Harjavalta Oy on iloinen voidessaan tukea yhteiskunnallisesti merkittävässä ja luotettavassa asemassa olevaa liiketoimintaa sekä yhtä Suomen ja maailman suosituimmista urheilumuodoista.

Lähde: Jokereiden tiedote

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.