Scroll Top

Jääkiekko- SaiPassa hyvin maaleja takonut Ahti Oksanen siirtyy Jokereihin

Michael Keränen ei jatka Jokereissa

SM-liigassa SaiPan riveissä kaksi viime kautta kiekkoillut Ahti Oksanen siirtyy ensi kauden kattavalla sopimuksella KHL-seura Jokereihin. Ennen Suomeen saapumistaan espoolaisen kiekkokoulun kasvatti pelasi pitkän rupeaman Pohjois-Amerikassa Bostonin yliopistossa, jonka lisäksi miehelle kertyi otteluita myös AHL:n ja ECHL:n puolelta.

Embed from Getty Images

SaiPan paidassa Oksanen pelasi hyvän tulokaskauden tehden 15 maalia ja 26 tehopistettä. Varsinkin kevään 2018 pudotuspeleissä Oksanen oli lappeenrantalaisten kantavia voimia. Päättyneellä kaudella hyvän laukauksen omaava Oksanen jatkoi siitä mihin oli tulokaskaudella jäänyt ja mies teki runkosarjassa täsmälleen samat 15 maalia, mutta nyt syöttöjä kertyi enemmän ja Oksanen kirjautti uuden piste-ennätyksen tehoin 15+16

Jokereiden GM Jari Kurri olikin mielissään saadessaan urallaan vahvasti eteenpäin menossa olevan pelaajan ensi kauden joukkueeseen.

–  Oksanen on kehittyvä pelaaja, joka on pystynyt viime vuosina ottamaan hyviä steppejä eteenpäin. Hän on isokokoinen ja vahva hyökkääjä, jonka kamppailuvoima näkyy erityisesti laitojen lähellä ja maalinedustalla. Hänellä on lisäksi hyvä laukaus ja siten maalintekopotentiaalia, luonnehti Jokerien GM Jari Kurri seuran verkkosivuilla.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.