Scroll Top

KHL – Steve Moses palaa Jokereihin

Michael Keränen ei jatka Jokereissa

KHL:ssä pelaava Helsingin Jokerit julkaisi joulupyhien ratoksi kovan pommin, kun seura tiedotti tehneensä jenkkihyökkääjä Steve Mosesin kanssa 2.5 vuotisen sopimuksen. Moses pelasi Jokereissa edellisen kerran kaudella 2014-2015, jolloin mies teki KHL-historiaa tekemällä runkosarjassa peräti 36 maalia.Moses pelasi Jokereissa yhteensä kolme kautta ja nousi tuona aikana fanien suosikiksi.

Mosesin hankinta tuli ajankohtaiseksi, kun hyökkääjä Antti Pihlström loukkaantui Venäjän EHT-turnauksessa ja miehen toipumisaika venyy usean kuukauden pituiseksi. Lisäksi KHL:n siirtoraja umpeutuu 27. joulukuuta, joten aikaa vahvistuksen löytämiseen ei juuri ollut ja nyt joukkue sai tutun miehen riveihinsä.

Embed from Getty Images

– Pihlströmin loukkaantuminen oli todella valitettavaa joukkueemme kannalta, mutta hienoa, että saimme kotiutettua nopealla aikataululla tutun paluumuuttajan. Moses tuo luistelu- ja ratkaisuvoimaa hyökkäykseemme tällä ja tulevilla kausilla. Kaikki tiedämme hänen potentiaalinsa, Jokereiden GM Jari Kurri sanoi seuran tiedotteessa.

Tällä kaudella Moses on pelannut AHL:ssä Rochester Americansin paidassa 29 ottelua ja tehnyt noissa kamppailuissa tehot 7+9. Kahdella edellisellä kaudella mies pelasi Pietarin SKA:n riveissä, mutta siellä jenkkihyökkääjä ei onnistunut samalla tavalla kuin Jokereissa.

Embed from Getty Images

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.