Scroll Top

Sievi Futsal lähellä runkosarjan voittoa

Gamblers Futsal 2

Futsal-Liigassa pelattiin perjantain ja lauantain aikana runkosarjan toiseksi viimeinen kierros. Sievi Futsal on lähellä runkosarjan voittoa, PS Villa putoaa varmuudella Ykköseen.

Sievi Futsal kaatoi lauantaina Ilveksen maalein 5-3. SiFu on sarjataulukon piikkipaikalla ennen päätöskierrosta – toisena on kolmen pisteen päässä oleva KaDy. SiFun maaliero on parempi kuin KaDyn, joten SiFun runkosarjan voitto on enää pientä sinettiä vaille.

Runkosarjassa kolmanneksi sijoittuu Ilves, joka siis kärsi tappion SiFun vieraana. Viimeisen kotiedun nappaa itselleen Leijona Futsal, joka varmisti lauantaina nelossijansa voitolla SoVosta. Sarjataulukossa viidentenä ja kuudentena olevat Tervarit ja GFT voittivat myös omat pelinsä lauantaina.

Viimeistä pudotuspelipaikkaa pitää hallussaan Riemu, joka kärsi perjantaina tappion PP-70:lle. Tamperelaisjoukkue on Riemun ainoa uhkaaja pudotuspelipaikan suhteen. Eroa ennen päätöskierrosta on kaksi pistettä Riemun hyväksi.

PS Villan jumbosija ja putoaminen Ykköseen varmistui lauantain tappion myötä. Sarjapaikastaan joutuu karsimaan varmasti Mad Max. Toinen karsija selviää päätöskierroksella (TPK tai PP-70).

Viikonlopun otteluista tarkempaan syyniin on hyvä ottaa KaDy – Mad Max. KaDy kukisti viimeisessä runkosarjan kotipelissä Mad Maxin selkein numeroin 10–1 (2–0). Suvereenin esityksen sankari oli kapteeni Jukka ”Kajuk” Kytölä, joka syötti peräti seitsemän maalia ja kruunasi iltapäiväpuhteensa laukomalla ottelun viimeisen maalin.

Vuosikausia Futsal-Liigaa tahkonnut Mad Max joutuu karsimaan säilymisestään ylimmällä sarjatasolla, kun taas Dynamo on tukevasti runkosarjan kakkossijalla. Niinpä ottelusta osattiin odottaa Dynamon voittoa.

Jukka Kytölän urotöiden ohella peli jää aikakirjoihin Miika Hosion ennätyspäivänä. ”Maagi” saavutti Sievin Joni Pakolan nimissä olleen yhden kauden maaliennätyksen (31) neljännellä peliminuutilla, ja toisella puoliajalla täydentyneen hattutempun myötä ennätys on nyt 33 maalia kauden aikana. Luku saattaa kasvaa vielä kahden viikon päästa Turussa – Hosiohan on tehnyt kaikissa kauden peleissään maalin

Viikonlopun ottelut:

13.3. 19:30 Tre Pirkkahalli D FS1 PP-70 Riemu rp. 3-2 (1-0)

14.3. 13:00 Jyväskylä, monitoimitalo KaDy Mad Max 10-1 (2-0)

14.3. 15:00 Toijalan Monitoimitalo Leijona Futsal SoVo 9-4 (2-1)

14.3. 15:00 Leppävaaran urheilutalo GFT TPK 7-1 (2-0)

14.3. 15:00 Oulun urheilutalo Tervarit PS Villa 8-0 (3-0)

14.3. 16:00 Monitoimihalli, Sievi Sievi Futsal Ilves FS 5-3 (2-0)

 

KaDy
KaDy

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.