KaDy voitti Futsal-Liigan kärkiottelun

Gamblers Futsal 2

Keskiviikkona pelattiin miesten Futsal-Liigassa neljä ottelua. Kierroksen huippuottelu pelattiin Jyväskylässä kun runkosarjan voittoa jahtaavat sarjakakkonen KaDy ja sarjakolmonen Ilves FS kohtasivat. KaDy:n riveissä nähtiin ensimmäistä kertaa tällä kaudella Italiasta paluun punamustaan paitaan tehnyt Mikko Kytölä.

Kotijoukkue KaDy aloitti ottelun terävästi ja onnistui luomaan useita vetopaikkoja heti ottelun alkuun. Eikä ottelua ehtinyt kulua kuin puolitoista minuuttia kun paluumuuttaja Kytölä sai nimensä ottelutilastoihin. Myös Italiassa viime kaudella pelannut Jukka Kytölä syötti ja Mikko Kytölä laukoi joukkueensa 1-0 johtoon. Ilves oli lähellä tasoitusmaalia ensimmäisen puoliajan puolivälissä. Juhana Jyrkiäinen ei kuitenkaan onnistunut takatolpalta.

Taktisen tarkka peli jatkui toisella puoliajalla. Molemmat joukkueet pelasivat runkosarjan piikkipaikasta ja se näkyi otteissa. KaDy nousi 2-0 johtoon 29. peliminuutilla. Jukka Kytölä toimi jälleen syöttäjänä ja tällä kertaa Miika Hosio hääri maalinteossa. Osuman myötä Hosion maaginen putki jatkuu, sillä Hosio on onnistunut maalinteossa kauden jokaisessa pelaamassaan Futsal-Liigan pelissä. Tuore Futsal Cupin mestari Ilves FS ei osumista lannistunut. Ilves painoi päälle ja pallo päätyi 32 peliminuutilla oman pelaajan kautta Kady:n maaliin. Ilves toi pelin tasoihin vielä saman minuutin aikana. Juha-Pekka Torvinen syötti ja Petri Grönholm maalasi. Myös KaDy sai osansa samasta tehohetkestä. Tasoitusmaalista ehti kulua vain minuutin verran kun Kytölän veljekset pelasivat jälleen erinomaisesti yhteen. Jukka Kytölä antoi jo ottelun kolmannen maalisyötönsä ja Mikko Kytölä palautti KaDy:n johtoon. Ilveksen Niko Stenholm oli lähellä maalintekoa, mutta hänen vetonsa kilpistyi ylärimaan. Ilves otti tilanteen jälkeen aikalisän ja jatkoi sen jälkeen lentävällä maalivahdilla. Ottelun loppu oli yleisölle todella jännittävä. Ilves haki tasoitusta aktiivisesti ja pallo kävi uudelleen KaDy-maalin rimoissa. KaDy onnistui pitämään johtotilanteensa loppuun saakka ja nousi voiton tuomien pisteiden ansiosta sarjakärkeen.