Ilveksen naisille kauden ensimmäinen tappio

Gamblers Futsal 2

Mestaruuden jo kaksi viikkoa sitten varmistanut Ilveksen naisjoukkue sai eilen, lauantaina, muistutuksen siitä ettei otteluita voiteta futsalissa pelkällä pallonhallinnalla ja kevyellä pelailulla. Ylöjärven liikuntakeskuksessa pelatussa ottelussa pienellä joukkueella taistellut Musan Salama onnistui ottamaan täydet 3 pistettä tamperelaisilta lukemin 2-3 (1-0). MuSa onnistui kaattamaan Ilveksen ensimmäisenä joukkueena sarjassa.

Ottelun alusta alkaen kotijoukkue ei saanut luotua riittävää tempoa hyökkäyspeliinsä. Ensimmäisen puoliajan avausmaali syntyi kuitenkin ajassa 4.07, kun Liisa Kuuloja onnistui Jonna Kykkäsen erinomaisesta vapauttavasta pystysyötöstä viimeistelemään 1-0. Ylivoimainen pallonhallinta ei tuottanut 1.jaksolla kuitenkaan enempää maaleja. Useampia hyviä paikkoja syntyi varsinkin Ilveksellä, mutta viimeistelystä puuttui terävyys.

Toinen jakso jatkui pitkälti samoissa merkeissä kuin ensimmäinen. Ilves näytti ottavan voiton kotiin, kun toinen kentällinen juoni kulmapotkusta pallon MuSa:n maaliin. Ajassa 26.34 tulleesta 2-0 osumasta vastasi Kapteeni Mira Kykkänen Tiina Pöyryn syötöstä.
Tämän jälkeen ottelu kääntyi vieraille. Ensin MuSa kavensi ajassa 28.47 Ilveksen epäonnistuessa ensin omassa 3-1 vastahyökkäyksessään. Seuranneen MuSa:n ylivoimahyökkäyksen päätti maaliin Porilaisten Milla Ljungman. Tasoittava maali nähtiin suoraan kulmasta, kun MuSa:n Mirena Pihl päätti kokeilla yllätystä: pallo etukulmasta Ilves-maaliin. 2-2 tasoitus sekoitti viimeistään kotijoukkueen ajatukset. Tämän jälkeen nähtiin toinen toistaan vaikeampia yrityksiä Ilveksen puolelta, ja lopulta kärsivällisempi vastustaja sai iskettyä johtomaalin 2-3 ajassa 34.50 Minna Rajamäen viimeistellessä tyhjiin Elina Setälän taitavan esityön jälkeen. Lopussa Ilves haki tasoitusta vielä minuutin verran viidellä pelaajalla. Paras paikka lopussa syntyi Mira Kykkäselle, mutta tällä kertaa edes onni ei ollut Ilveksen mukana.