Scroll Top

Salibandy -TPS kaatoi vieraissa SPV:n – Juhlaottelua seurasi Seinäjoki Areenalla 1818 katsojaa

Salibandyliigan lauantain pääkamppailu nähtiin Seinäjoki Areenalla, jossa SPV ja TPS ratkoivat liigapisteiden ja TEHO Sport Suomen Cupin välieräpaikan kohtalon tuplapanosottelussa. Pidemmän korren SPV:n 25-vuotisjuhlaottelussa veti 1818-päisen yleisön harmiksi lopulta TPS, joka voitti 8-7 Janne Hoikkasen komealla jatkoaikamaalilla. TPS johti avauserän jälkeen 4-1, toisessa 6-4 ja vielä kolmannen puolivälissäkin 7-6, mutta Harri Karjalan kaukolaukaus nosti sitkeät Peliveljet vielä tasoihin ja plakkariin yhden liigapisteen. Jatkoajalla eivät isännät enää saaneet tasoitusmahdollisuutta, kun Janne Hoikkanen kruunasi komean soolonsa kiertämällä SPV:n maalin ja kiepauttamalla ratkaisun vanhanaikaisella. Miesten TEHO Sport Suomen Cupin välieräjoukkueet ovat näin TPS, Classic, Happee ja Divarin FBC Turku.

Porissa liiganousija Karhut sai taipua EräViikingeille rangaistuslaukauskisassa 8-9, vaikka johti vielä kolmannessa erässä kahdella maalilla ja alle kaksi minuuttia ennen päätössummeria 8-7. Vain neljä sekuntia vieraiden aikalisän jälkeen EräViikinkien Lauri Kapanen nosti illan neljännellä osumallaan lukemiksi 8-8 Janne Hyvösen kirjauttaessa ottelun viidennen syöttöpisteensä. Rangaistuslaukauskisassa onnistuivat EräViikingeiltä Mika Moilanen ja Roni Laasonen, Karhuilta vain Eero Harjula. Illan kolmannessa liigaottelussa OLS haki maukkaat vieraspisteet Hämeenlinnasta kaatamalla Steelersin 7-3. Tuukka Haudanlampi sekä Tatu Kiipeli laukoivat oululaisille kaksi maalia mieheen Petri Niemelän kootessa tehot 1+1 ja Tuukka Kiviojan 0+2.

Sunnuntaina Salibandyliigan ohjelmassa on ottelut LASB–Karhut, SPV–Oilers, Nokian KrP–Westend Indians ja Happee–EräViikingit.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.