Scroll Top

Liiga – Jukka Rautakorpi palaa Tapparan päävalmentajaksi

392px-Tapparan_logo.svg

Tappara piti keskiviikkona tiedotustilaisuuden, jossa julkaistiin odotettu uutinen. Seuran menestys valmentaja Jukka Rautakorpi palaa Tapparan päävalmentajaksi kaudelle 2017-2018. Miehen sopimus seuran kanssa on kaksivuotinen.

Embed from Getty Images

Rautakorpi on pitkän linjan tapparalainen ja mies valmensi seuraa jo ensi kerran kausina 1995-1997. Mies luotsasi myös Tapparan mestaruuteen keväällä 2003. Tällä hetkellä Rautakorpi  toimii Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentajana.

-Hän on tietoinen meidän uudesta toimintastrategiastamme ja antaa varmasti merkittävän panoksensa siihen. Hänellä on voimakas halu kehittää suomalaista jääkiekkoa, juuri sitä jääkiekkoa, mihin Tapparan urheilullinen toiminta perustuu. Hän pystyy kehittämään sitä vielä sille tasolle, että pärjäämme myös kansainvälisissä peleissä, Tapparan hallituksen puheenjohtaja Heikki Penttilä kertoo.

Tapparan nykyinen päävalmentaja Jussi Tapola siirtyy seuran urheilu – ja kehitysjohtajaksi. Miehen sopimus Tapparan kanssa on kolmivuotinen.

Tapolan tehtävä on tukea valmennusryhmää, osallistua joukkueen rakentamiseen yhdessä toimitusjohtajan ja valmennusjohdon kanssa ja tärkeimpänä tehtävänä vastata koko Tapparan junioritoiminnasta, Penttilä kommentoi.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.