Scroll Top

MLB: Katsaus finaalisarjaan

Gamblers MLB

Loppuuko 108 vuoden MLB kuiva kausi Chicago Cubsille? Viimeinen World Series mestaruus on Cubsilta vuodelta 1908 eikä loppuottelusarjassakaan ole oltu sitten vuoden 1945…kaikki merkit osoittavat nyt siihen, että mestaruus tulee Chicagoon.

Kokeneen ja arvostetun valmentajan, Joe Maddonin, ollessa peräsimessä joukkue on loistanut. Cubseilla rosteri on kauttaaltaan parempi kuin Indianseilla, varsinkin kun Indians on ilman Carlos Carrascoa ja Danny Salazaria, jotka auttoivat joukkueen American League Centralin voittoon.

Embed from Getty Images

Aloittavia syöttäjiä Indiansilla on mm. Kluber, Bauer, Tomlin ja mahdollisesti ainakin Merritt. Heistä ei valitettavasti ole ”vastusta” Cubsien Arrietalle, Lackeylle ja Hendricksille, jotka näyttivät kokemuksensa ja post season osaamisensa sarjassa Dodgersia vastaan. Lyöntipuolella Cubs on menestynyt erinomaisesti, voittaen Dodgersin viime sarjassa luvuin 23-6.

Veteraanipelaajien lisäksi Cubsien rookiet ovat menestyneet, erityisesti Albert Almora Jr. , Javier Baez ja Willson Contreras. Relief pitcherien kanssa Cubsilla oli hieman vaikeuksia alkukaudesta, mutta nämäkin ongelmat on nyt selätetty mm. vasurien Montgomery ja Chapman avulla. Viimeisissä inningeissä Cubs on ollut lähes voittamaton eli jos he pystyvät ottamaan johdon pelin alussa, Indiansien on hyvin vaikea tulla takaa rinnalle ja ohi.

Toki Indiansilla on kovia lyöjiä, kokenut valmentaja ja ok syöttäjiä, se riittääkö se haastamaan Cubsit, jää nähtäväksi. Veikkaamme World Seriesin menevän Chicagoon voitoin 4-2.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.