Scroll Top

Pohjanmaan derby- SJK isännöi VPS

Keskiviikkona pelataan Pohjanmaan derby kun SJK ja VPS kohtaavat. Molemmat joukkueet ovat pelanneet ailahtelevan kauden ja erityisesti SJK otteet ovat olleet todella vaisuja. Toki SJK on parantanut peliään viime kierroksilla ja pisteitä on ruvennut tulemaan.

SJK kausi on ollut todella vaikea ja joukkue oli pitkään jopa sarjan hännillä. Varsinkin maalinteko on ollut seinäjokisille todella vaikeaa. SJK on tehnyt yhdeksään otteluun vain neljä maalia, joten ei tarvitse ihmetellä miksi voittoja ei ole tullut tämän enempää. Viime kierroksilla joukkueen peli on kuitenkin parantunut. Kotona kaatui HIFK ja KuPS:n vieraana tuli tasapeli, joten suunta on ainakin oikea Simo Valakarin miehistöllä. Viime kaudella SJK voitti jokaisen Pohjanmaan derbyn VPS vastaan, joten suosikkina se keskiviikko iltaan lähtee.

VPS on pelannut ailahtelevan alkukauden ja on sarjassa seitsemäntenä. Joukkue on pelannut hyviä otteluita, mutta liian usein hyvän ottelun jälkeen on seurannut vaisu kamppailu. Toki oma vaikutuksensa on sillä, että päävalmentaja Petri Vuorinen uudisti pelitapaa tälle kaudelle. VPS voitti sunnuntaina kotonaan RoPS 1-0 Pyry Soirin maalilla. Toki VPS voitti jos katsoo kuitenkin voiton taakse niin ei tuosta ottelusta paljon käteen jäänyt. VPS hävisi sunnuntain kamppailussa laukaukset viisitoista neljä ja laukaukset kohti maalia peräti 11-0 eli keskiviikon kamppailuun pitää parantaa huomattavasti.i VPS joukkueesta löytyy toki hyviä pelimiehiä ja  joukkue kyllä pystyy haastamaan SJK Pohjanmaan derbyssä.

Arvio

Ottelun lähtökohdat ovat selvät SJK on pelannut kotonaan ihan ok ja VPS puolestaan vieraissa ailahtelevasti. Toki nyt on kyseessä paikallisderby, joten sarja sijoituksilla ei ole väliä tässä ottelussa. SJK:n peli on kuitenkin alkanut viime kierroksilla parantua vaikka maalinteko ongelma edelleen vaivaakin. VPS voi tiukasti puolustamalla saada Seinäjoelta pisteen, mutta vaikeaa se on. SJK materiaali on parempi ja lisäksi joukkue pelaa kotonaan, joten niukkaa kotivoittoa Gee tästä ottelusta veikkaa.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.