Scroll Top

NHL:ssä nähtiin jymykauppoja

NHL:ssä nähtiin jymykauppoja myöhään keskiviikkoiltana. Ensiksi Edmonton Oilers kauppasi tähtihyökkääjä Taylor Hallin New Jersey Devilsiin ja vain hetkeä myöhemmin Nashville Predators ja Montreal Canadiens vaihtoivat tähtipakkeja keskenään.

Edmonton kauppasi huippuhyökkääjänsä New Jersey Devilsiin

Edmonton Oilers kauppasi vuoden 2010 ykkösvarauksen Taylor Hallin New Jersey Devilsiin. Vaihdossa joukkue sai ruotsalaispuolustaja Adam Larssonin.

Taylor Hall on pelannut NHL:ssä 381 runkosarjaottelua ja tehnyt niissä 328 tehopistettä. Hall tienaa edelleen 6 miljoonaa dollaria kaudelta ja miehen sopimus päättyy vuonna 2020.

Hall on pelipaikallaan yksi NHL:n parhaita, joten siirtoa voi pitää Oilersin puolelta varsin outona. Näin ensisilmäyksellä New Jerseytä voi pitää kaupan voittajana. Tulevat vuodet sitten lopulta näyttävät kumpi oli kaupan todellinen voittaja.

Embed from Getty Images

 

Nashville ja Montreal vaihtoivat tähtipuolustajansa keskenään

Nashville Predators ja Montreal Canadiens järjestivät keskiviikkona jättitreidin, jossa joukkueet vaihtoivat tähtipuolustajansa keskenään. P.K. Subban matkasi Montrealista Nashvilleen ja toiseen suuntaan siirtyi puolestaan kokenut Shea Weber.

27-vuotias Subban on pelannut NHL:ssä 434 runkosarjaottelua, joissa on syntynyt 278 tehopistettä. Subban tienaa 9 miljoonaa dollaria aina vuoteen 2022 saakka. Subban valittiin kaudella 2012-2013 NHL:n parhaaksi puolustajaksi.

Hurjasta lämäristään tunnettu Shea Weber puolestaan pelasi Nashvillen kapteenina kuusi edellistä kautta. Weber oli ollut Subbanin tavoin joukkueensa avainpelaajia niin pelillisesti kuin henkisesti, joten kauppaa voi pitää sikälikin jättiyllätyksenä. Weber on pelannut NHL:ssä 763 runkosarjaottelua ja niissä syntynyt 443 tehopistettä. Weber tienaa jättisopimuksensa ansiosta 7,9 miljoonaa dollaria aina vuoteen 2026 saakka, joten Weber on 41-vuotias sopimuksen päättyessä.

Embed from Getty Images

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.