Scroll Top

KHL ja NHL-tähdet Antti Niemi ja Jesse Puljujärvi ovat siirtymässä Jokereihin??

Michael Keränen ei jatka Jokereissa

KHL-seura Jokerit on hankkimassa kovan luokan vahvistuksia ensi kauden joukkueeseen. Jokereihin on tiettävästi liittymässä NHL-maalivahti Antti Niemi, joka pelasi viime kauden Montreal Canadiensin riveissä. Lisäksi seura on hankkimassa hyökkääjä Jesse Puljujärven Edmonton Oilersista. Jokerit pitää tänään lehdistötilaisuuden kello 11:00, jossa seura julkaisee kaksi merkittävää pelaajasopimusta eli Antti Niemen ja suurella todennäköisyydellä myös Jesse Puljujärven. Antti Niemen sopimus Jokereiden kanssa on tiettävästi kaksivuotinen ja Jesse Puljujärven sopimus puolestaan olisi vuoden mittainen.

Embed from Getty Images

Antti Niemen hankinta joukkueen maalille on kovan luokan vahvistus. Jokereilla on toki ollut aikaisemminkin hyviä maalivahteja, mutta ei kuitenkaan ketään noin rutinoitunutta NHL-vahtia, joka on urallaan voittanut Stanley Cupin. Niemi on pelannut uransa aikana 11 kautta NHL:ssä, johon mahtuu 464 runkosarjaottelua, jonka lisäksi mies on torjunut 67 playoff-ottelussa, joten Jokerit saa Niemestä todella kokeneen ja hyvän maalivahdin tuleville vuosille.

Jesse Puljujärvi oli hurjassa nousukiidossa, kun hän oli voittamassa nuorten MM-kultaa vuonna 2016 ja samana kesänä nuorukainen draftattiin numerolla 4 Edmonton Oilersiin. Tässä vaiheessa kaikki tiet olivat avoinna ja ura NHL:ssä häämötti heti seuraavalla kaudella. Kaikki ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan ja Puljujärvi pelasi seuraavalla kaudella suurimman osan AHL:ssä. Toki hän pelasi myös NHL:ssä 28 ottelua tehoilla 1+8. Kaudella 2017-2018 Puljujärvi murtautui Edmontonin pelaavaan kokoonpanoon pelaten Oilersin paidassa 65 NHL -ottelua, mutta tehot jäivät kuitenkin vaisuiksi. Yhteensä mies pelasi kolmen NHL-kauden aikana 139 NHL-ottelua tehoin 17+20, jotka olivat todella vaatimattomat miehen potentiaaliin nähden, joten maiseman vaihdos tekisi miehelle hyvää.

Embed from Getty Images

Jokerit on rakentanut todella hyvää ja mediaseksikästä joukkuetta pitkin kevättä. Aikaisemmin seura hankki hyökkäykseen MM-kultaa Slovakiassa voittaneen Veli-Matti Savinaisen sekä Petri Kontiolan, Henrik Haapalan ja Ahti Oksasen. Puolustukseen seura hankki muun muassa maajoukkueessakin pelanneen Teemu Erosen sekä Leijonissa juuri MM- kultaa voittaneen Mikko Lehtosen, joten tulevien hankintojen myötä joukkue näyttää todella hyvältä ensi kautta ajatellen.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.