Scroll Top

SM-liiga – KalPa vahvisti puolustustaan kokeneella Lauri Taipaluksella

SM-liigassa pelaava KalPa on hankkinut riveihinsä puolustaja Lauri Taipaluksen. KalPan ja Taipaluksen sopimus kattaa tulevan kauden ja sopimukseen sisältyy kahden kuukauden mittainen try out -jakso.

Kokenut 30-vuotias Alavuden Peli-Veikkojen kasvatti pelasi kaksi edellistä kautta SaiPassa. Viime kaudella Taipalus keräsi 36 ottelussa tehot 0+10, jonka lisäksi mies toimi lappeenrantalaisjoukkueen varakapteenina. SaiPan lisäksi Taipalus on pelannut liigaa  sekä HIFK:n että JYP:n riveissä.

HIFK:ssa Taipalus pelasi pisteiden valossa uransa parhaan kauden 2014-2015, jolloin mies saalisti peräti tehot 6+27 ja oli noilla tehoilla puolustajien pistepörssissä viides. HIFK:ssa Taipalus saavutti myös SM-hopeaa kaudella 2015-2016.

Embed from Getty Images

Viime vuosina miehen kiekollinen taso on kuitenkin laskenut eikä Taipalus ole tehnyt viimeisen kolmen kauden aikana kuin yhden maalin pelaamassaan 136 ottelussa, joten viime kausien otteet selittävät sopimuksessa olleen try out jakson. Onnistuessaan KalPa voi saada Taipaluksesta todella hyvän kiekollisen puolustajan, joka pystyy auttamaan joukkuetta varsinkin ylivoimalla.

–  Lauri on jo kokenut pelaaja ja tiedämme hyvin, millaisesta pelaajasta on kyse. Laurin vahvuudet ovat kiekollisessa pelissä ja hänellä on kokemusta myös isossa roolissa pelaamisesta, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman kertoo seuran tiedotteessa.

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.