Scroll Top

Kolme suomalaista maalin makuun yön NHL-kierroksella

Perjantain ja lauantain välisen yön NHL-kierroksella nähtiin mukava määrä onnistumisia suomalaisilta.

Colorado Avalanchen ja Winnipeg Jetsin välisessä ottelussa valokeilaan nousi suomalaistulokas Mikko Rantanen, joka pamautti ylivoimalla NHL-uransa avausmaalin. Rantasella on nyt kasassa kahdeksaan otteluun tehot 1+1, tuon ensimmäisen syöttöpisteensä hän saalisti viime viikolla. Jetsin Patrik Laine jäi puolestaan ilman pisteitä, mutta hän rehki kauden ennätysminuuttinsa, lähes 22 min.

Embed from Getty Images

NHL-uran avausmaali on vihdoin tosiasia!

Dallas Starsin ja Edmonton Oilersin kohtaamisessa nähtiin myös suomalaisväriä maalitilastoissa. Lauri Korpikoski iski jo toiseen peräkkäiseen peliinsä kiekon verkkoon. Kari Lehtonen torjui Starsin maalilla huimat 40 torjuntaa ja oli joukkueensa avainhahmoja. Oilersin Jesse Puljujärvi kellotti peliaikaa vaivaiset 9:47.

Leo Komarov päätti kuivan kautensa Toronto Maple Leafsin kohdatessa Philadelphia Flyersin. Komarovin viime kausi oli huima (19+17), mutta tämän kauden maalitili aukesi vasta nyt. Komarovin maali syntyi alivoimalla miehen kirmatessa puolittaiseen läpiajoon.

NHL:n kierroksen pelit ja suomalaistehot vielä kokonaisuudessaan:

Toronto – Philadelphia 6-3 (TOR: Komarov 1+0, +/- +1, jääaika 17:22)

Edmonton – Dallas 2-3 (DAL: Korpikoski 1+0, +/- +1, jääaika 18:54. Lehtonen 40/42 torjuntaa. Antti Niemi luukkuvahtina. EDM: Puljujärvi 0+0, +/- 0, jääaika 9:47)

Winnipeg – Colorado 2-3ja. (COL: Rantanen 1+0, +/- 0, jääaika 19:13. WPG: Laine 0+0, +/- 0, jääaika 21:57)

Buffalo – New Jersey 1-2 (BUF: Ristolainen 0+0, +/- 0, jääaika 24:48)

Ottawa – Los Angeles 2-1 (Ei suomalaisia)

Chicago – Washington 2-3ja. (Ei suomalaisia)

 

 

 

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.