Scroll Top

NHL – Pekka Rinne solmi 10 miljoonan dollarin jatkosopimuksen Nashvillen kanssa

Viimeisetkin puheet siitä jaksaako Pekka Rinne pelata vielä pitkään huipulla ja tuleeko Juuse Saros kohta syrjäyttämään miehen ja samaa enemmän vastuuta voidaan pikkuhiljaa lopettaa, koska Nashville Predators ja Pekka Rinne solmivat uuden kaksivuotisen jatkosopimuksen, joka pitää miehen country-musiikin pääkaupungissa kauden 2020-2021 loppuun saakka.

Rinteen uuden sopimuksen arvo on noin 10 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria eli noin 8,8 miljoona euroa. Suomalaismaalivahti tulee tienaamaan uuden sopimuksen ensimmäisenä vuotena kuusi miljoonaa dollaria ja toisena vuotena neljä miljoonaa dollaria. Palkkakattoon laskettava cap hit -lukema sopimuksessa on viisi miljoonaa dollaria.

Embed from Getty Images

–  Pekka on ollut organisaatiomme vaikuttavin pelaaja niin jäällä kuin jään ulkopuolella. Sekä organisaatio, että Pekka itse halusi, että hän pelaa koko uransa Predatorsissa. Tämä sopimus auttaa saavuttamaan tuon tavoitteen. Samalla sopimus vakauttaa maalivahtitilanteemme kahdeksi seuraavaksi vuodeksi, GM David Poile kommentoi.

Viime kaudella Vezina-palkinnon voittanut Rinne on pelannut tällä kaudella kuusi ottelua torjuntaprosentilla 94,00. Päästettyjen maalien keskiarvo on niin ikään todella huikealla tasolla 1,91 maalia ottelua kohden, joten ei tarvitse ihmetellä miksi suomalaisveskari kuuluu koko maailman maalivahti eliittiin.

Embed from Getty Images

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.