Jesper Jensen palaa Jokereiden kokoonpanoon kahden ottelun tauon jälkeen

Ryan Zapolski Jokerit

Jesper Jensen palaa Jokereiden kokoonpanoon kahden ottelun tauon jälkeen, kun helsinkiläiset kohtaavat tänään Avangard Omskin vieraskaukalossa. Ryan Zapolski pelaa maalissa.

Jensen loukkaantui toissa viikolla vieraspelissä Lokomotiv Jaroslavlia vastaan ja oli sivussa kahdesta seuraavasta ottelusta. Maajoukkuetauon aikana tanskalaispakki on toipunut pelikuntoon ja palaa tänään punakeltaisten pakistoon. Jokerit pelaa näin ollen jälleen tutusti seitsemällä puolustajalla illan ottelussa.

Kuva: Jokerit

Hyökkäyksestä sivussa on Steve Moses, joka ei ole mukana kahden pelin vieraskiertueella. Amerikkalaishyökkääjälle tehtiin pieni operaatio maajoukkuetauolla ja hän on käytettävissä jälleen torstain kotiottelussa. Loukkaantuneiden listalla jatkavat Peter Regin, Marko Anttila ja Eemeli Räsänen.

Jokerit jatkaa läntisen konferenssin kolmannella sijalla ennen tämän illan ottelua. Kuudesta viime pelistään joukkue on voittanut neljä, joten vire on ollut positiivinen viime viikkojen aikana. Tällä viikolla Jokerit pelaa peräti neljä ottelua, kun Avangardin jälkeen vastassa ovat Spartak, TsSKA ja Dinamo Riika.

Illan vastustaja Avangard voitti ennen taukoa Metallurgin ja katkaisi kolmen pelin tappioputkensa. Itäisen konferenssin toisena oleva suurseura pelaa kotiottelunsa tällä kaudella Moskovan alueen Balashihassa, sillä Omskissa kotihalli ei ole käyttökunnossa.

Jokerit ja Avangard kohtasivat Helsingissä marraskuussa ja isännät veivät maali-ilottelun lukemin 7-4. Jokereiden tehokkain pelaaja kamppailussa oli kolme maalia syöttänyt Brian O’Neill. Zapolski taas teki isoja torjuntoja tolppien välissä ja pelaa siis myös tänään Avangardia vastaan.