Scroll Top

Liiga-tipsi: Tappara – Kärpät

Vuorossa on tasaisten Liigafinaalien 4. näytös, joka pelataan Tampereen Hakametsässä. Kärpät johtaa sarjaa tapahtumarikkaiden vaiheiden jälkeen 2-1. Ei anneta tämän kuitenkaan sokaista, sillä Tappara on ollut pelillisesti niskan päällä sarjan jokaisessa ottelussa, lukuun ottamatta hetkiä, jolloin kirves on nukkunut ja Oulun pojat ovat rokottaneet. Tapparalla on varmasti nälkää tähän otteluun, kun viimeksi Hakametsässä Kärpät haki 2-3 ja. voiton Tapparan totaalisen sulamisen takia.

Viimeisin ottelu pelattiin Oulussa lauantaina, kun Kärpät voitti viimehetken maalilla 3-2. Ottelusta voitaneen sanoa, että oli jälleen tasaista vääntöä ja pienet virheet ratkaisivat voiton.

Kokoonpanoista voitaneen sanoa sen verran, että isompia muutoksia ei ole tehty ja maalissa jatkaa Metsola ja Karhunen. Monet ovat sanoneet, että tätä sarjaa on mahdoton betsata, mutta G on eri mieltä! Hakametsässä on tänään täysi tupa ja kaikki merkit viittaavat siihen, että Tappara ottaa tänään tärkeän voiton ja tasoittaa sarjan 2-2!

Lyömme siis Tappara ML ja rohkeimmat vetävät Tapparan suoraa voittoa!

Liiga

Tampereen Tappara – Oulun Kärpät
Kello 18:30

Tappara ML @ 1.92 Unibet
Tappara -0.5 @ 2.60 Unibet

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.