Scroll Top

Jääkiekko – Leijonat kohtaa World Cupissa Ruotsin

image

Suomi kohtaa toisessa World Cup -ottelussaan tänään Ruotsin. Suomi hävisi avausottelussaan Pohjois-Amerikan alle 23-vuotiaiden joukkueelle, joten Leijonilla on pakkovoiton paikka illan ottelussa mikäli joukkue mielii vielä taistella jatkopaikasta. Ruotsi puolestaan voitti avausottelussaan Venäjän tiukan taistelun jälkeen maalein 2-1. Ottelu pelataan Torontossa Suomen aikaa kello 22.00 ja nelonen näyttää matsin suorana lähetyksenä.

Embed from Getty Images

Ottelun lähtökohdat

Suomi oli avausottelussa täysin vastaantulija ja joukkue saa olla tyytyväinen, että numerot olivat vain 4-1. Leijonien pitää erityisesti parantaa kamppailu ja maalineduspelaamista, jotta voitosta voidaan edes haaveilla. Lisäksi Lauri Marjamäen valmentama leijonaryhmä on ottanut aivan liikaa jäähyjä edellisissä otteluissaan ja vastustaja on rokottanut niistä surutta. Ottelun alku ja erityisesti avauserä tulevat olemaan illan ottelussa isossa roolissa. Vastustajat ovat päässeet lähes jokaisessa ottelussa aivan liian helposti johtoon, joten avauserän merkitystä ei turhaan pidä väheksyä.

Ruotsi aloitti turnauksen voitolla Venäjästä, joten joukkue pääsee lähtemään suht vapautuneesti illan otteluun. Ruotsin materiaali on myös turnauksen parhaimmistoa ja erityisesti ylivoimalla joukkue on ollut todella tehokas. Mielenkiintoista nähdä onko tolppien välissä avausottelussa huilannut Henrik Lundqvist. Joka tapauksessa Ruotsi lähtee illan otteluun selvänä ennakkosuosikkina.

Embed from Getty Images

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.