Scroll Top

Liigassa viedään viimeisiä, Gee poimi tupsukorvat!

Tänään pelataan kotimaisessa Liigassa neljä ottelua ja katseet kohdistuvat Hämeenlinnan suuntaan, kun HPK isännöi Ilvestä. Kuten näiden viikkojen käsikirjoitukseen kuuluu, pelin pisteillä on merkitystä. Keskinäinen ero on kahdeksan pistettä, Ilves on jo tukevasti pudotuspeliviivan yläpuolella mutta voitto varmistaisi pelien jatkumisen runkosarjan jälkeen. Jos taas HPK voittaisi illan ottelun, olisi hämeenlinnalaisilla viisi pistettä kirittävänä kolmeen viimeiseen otteluun.

HPK:n pudotuspelihaaveille oli tiistaina Porissa kärsitty 3-6 tappio aikamoinen isku ja pudotuspelipaikka vaatii voittoja lopuista otteluista. Päävastustaja Ilveksestä pitäisi ottaa käytännössä kolmen pisteen voitto. Huono puoli HPK:n tekemisessä on, se että joukkueen peliesitykset ovat olleet heikkoja, eikä joukkue ei näytä kentällä siltä, että se taistelisi elämästä ja kuolemasta.

Ilves voitti vahvalla esityksellä tiistaina KalPan 2-1, eikä tupsukorvat tahdo yksinkertaisesti hävitä tätäkään ottelua. Ilves ja HPK ovat kohdanneet tällä kaudella neljä kertaa, jotka Ilves on voittanut kaikki. HPK odottaa kuoliniskua, joka voi tulla jo tänään ja joukkueen peli on ailahdellut pahasti tärkeimmillä hetkillä. Ilves pelaa monipuolisempaa peliä ja liikkuu paremmin ja on valmiimpi kamppailemaan. HPK saattaa lähteä hakemaan jopa riskillä voittoa, mutta pisteet lähtevät Ilveksen matkaan.

Liiga

HPK – Ilves
klo 18.30

Ilves ML @ 2.20 Bet365

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.