Scroll Top

Liiga Cupissa HJK ja FC Lahti

Liiga Cup jatkuu ja HJK isännöi päivällä FC Lahtea. Kun vastakkain ovat viime kauden mestari ja pronssimitalisti, niin sähköä ja lämpöä riittää varmasti. Molemmat ovat pelanneet jo useita talvikauden pelejä ja niistä loistaa läpi maalirikkaud ja etenkin HJK:n leirissä Mika ”Bana” Lehkosuo tuskin on tyytyväinen joukkueen päästettyjen maalien saldoon.

HJK on tehnyt erinomaisia hankintoja mutta niistä on Geen mielestä ennen aikaista iloita. Varmuudella poissa Lahti-pelistä ovat loukkaantumisista kärsivät Savage, Alho ja Matti Klinga. Myöskään maanantaina Klubin maalivahtiosastoon liittynyt Daniel Örlund ei pelaa perjantaina. Hyökkäyspäähän Klubiin liittyi Ousman Jallow ja alkuviikosta HJK julkaisi sopimuksen japanilaisen Mike Havenaarin kanssa. Mike Havenaar ei ole millään vielä oikealla tasollaan, mutta kovaa yrittämistä on lupa odottaa.

HJK tekee tänään maalin, se on vuoren varmaa! FC Lahti kompuroi Ilvestä vastaan mutta joukkue tietää, että Klubia ei voiteta Cupin peleissä puolustamalla, joten odotettavissa on myös Lahdelta maalipaikkoja, joista vähintään yksi menee uuniin.

Liiga Cup

HJK – FC Lahti
Kello 16:00

Molemmat joukkueet tekevät maalin, BTS @ 2.05 ComeOn

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.