Scroll Top

MLB: Dodgers palaa voittokantaan

Gamblers MLB

MLB:n treenit jatkuu ja eilisestä onnistumisesta itseluottamusta uhkuen jatketaan tänään samaa rataa, ainakin vakaasti uskoen, kuten aina.

Clayton Kershaw!

Kyseessä on nimi, jonka suurin osa yhteisön seuraajista tuntee. MLB:n ja koko maailman paras baseball-syöttäjä yllätti lopettamalla lomansa jo nyt ja mies aloittaa kautensa Dodgersin kummulla. Mikään ei anna osviittaa sille, että Kershawin viime talvi olisi sujunut huonosti, päinvastoin! Viestit Kaliforniasta eri medioita pitkin kertoo, että Kershawin talvikausi sujui mainiosti, hänellä ei ole terveysongelmia ja taso on parantunut jopa entisestään.

White Soxin kummulle astelee niin ikään mies Teksasista, kun John Danks aloittaa pelissä syöttäjänä. Danks kuuluu liigan alempaan keskikastiin ja syöttää keskimäärin ERA 5.40 ja se ei riitä millään. Dodgersin motivaatio on kysymysmerkki mutta Kershaw tsemppaa joukkueen tänään voittokantaan!

MLB, Cactus League

Chicago White Sox – Los Angeles Dodgers
Kello 22:05

Dodgers @ 2.05 ComeOn

 

Parhaan kertoimen otteluun tarjoaa maailman nopeimmin kasvava ComeOn! Uusille käyttäjille Gamblersin kautta on luvassa huikea 300€ ensitalletusbonus, 5€ ilmaista pelirahaa ja 10€ riskitön mobiiliveto mutta vanhojakin käyttäjiä ComeOn muistaa Gamblersin kautta säännöllisesti huikeilla bonuksilla ja kampanjoilla. ComeOnille saat tilin täältä!

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.