Scroll Top

ENNAKKO: HJK – Krasnodar

image

HJK:lla on torstaina kiivettävänään suuri vuori nimeltä Krasnodar. Kyseessä on Eurooppa-liigan lohkovaiheen karsintavaiheen toinen osaottelu, joista ensimmäisen vei kotonaan todella sekavien vaiheiden jälkeen Krasnodar murskaluvuin 5-1.

Soitellen sotimaan Krasnodar ei torstaina lähde, se on varmaa.

– Edellisen kierroksen pelissä Slovan Bratislavaa vastaan meillä meinasi käydä kylmät kun lähdimme takki auki toiseen peliin voitettuamme ensimmäisen 2-0. Se virhe ei tule toistumaan vaan lähdemme HJK:ta vastaan kun ensimmäistä peliä ei olisi ollutkaan, totesin Krasnodarin päävalmentaja Oleg Kononov

Samalla sävelellä lehditötilaisuudessa oli joukkueen islantilaistoppari Ragnar Sigurdsson.

– Meillä oli ensimmäisessä osaottelussa hyvää tuuria kun helsinkiläisillä oli todella huonoa tuuria. Luonnollisesti johtoasemamme on merkittävä mutta tämä on jalkapalloa ja meitä vastassa on Suomen mestarit.

Klubi ei lähde soitellen otteluun, vaan vauhtia tullaan näkemään. Apinat on poissa selästä ja joukkueella ei ole kuin voitettavaa. Kertoimista kannattaa hakea rohkeasti Klubin voittoa suoraan tai DNB:nä ja maaleissa overia. Gamblersmedia uumoilee vauhdikasta jalkapalloviihdettä!

image

EUROOPPA-LIIGA, LOHKOVAIHEEN KARSINTA

HJK – Krasnodar
Torstaina 27.8.2015
Kello 20:00

Sonera Stadium, Helsinki

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.